| FloriFloricaa a întrebat:

Povestea mea mai lungă, dar nu cred ca e cea mai plictisitoare. (totuși asta decideți voi)

Înainte de toate, vă dau detaliile necesare pentru a putea răspunde. (eu de multe ori nu pot răspuns la anumite întrebări pentru că nu știu de exemplu, vârsta. Cum știți și voi... vârste diferite=aceeași poveste, altă rezolvare)
-am 13 ani.
-iubitul meu 15.
-avem o relație de 13-14 zile. (ne cunoaștem de câteva săptămâni, sinceră fiind... prima atracție la amândoi a fost aspectul, apoi comportamentul și altele)
-el spune că nu e rușinos, dar chiar e.

Eram chiar reci, până pur și simplu am primit acea încredere că "mă iubește". Chiar dacă eram într-o relație cu el, poate mă temeam să nu-mi respingă unele gesturi de afecțiune.
Acum mai recent prin MESAJE, pe facebook, vorbim chiar frumos.

L-AM ÎNTREBAT ACUMA CÂTEVA ZILE " Ce mai faci? Ce mai zici? Cum ai dormit?"
Răspuns: Stau și mă gândesc la ține, spun că te ador, am dormit cu gândul la tine.

ACUM PARTEACE MĂ FRĂMÂNTĂ!
Azi a fost un moment, parcă din filme, ploua, și stăteam pe-o bancă (da, cam udă) și vorbeam, el s-a dus până nu știu unde și a zis că vin imediat. Era după ore, așa că așteptăm autobuzul, așa că m-am dus, findcă autobuzul a vepârăște
El: ok, TCând am ajun acasă i-am scris:
Eu: Scuze că am plecat, autobuzul
El: Nu are nimic.
Eu: happy
El: nu știu ce faci, dar când te văd îmi vine să te iau în brațe
Eu: și ce te oprește?
El: nu vreau să fiu pârât la părinții tai (râdea)
Eu: calm, nimeni nu te pârăște
El:ok atunci.

PROBLEMA: dacă îi trece prin cap să mă ia în brațe sau să mă sărute?!?!?!? (Ce gândesc de fapt: Doamne dă)

Doar ca mie îmi e rușine de el, am o rușine combinată cu emoții, mereu scot prostii pe gura când am sentimentul asta...
Ajutor! Cum scap de ele?
MULȚUMESC PENTRU RĂBDAREA ACORDATĂ!

Fundă!

4 răspunsuri:
| rockbaby a răspuns:

Tinand cont ca ai 13 ani probabil e printre primele tale relatii daca nu chiar prima oricum ar fi o sa scapi de emotii si inhibitii in timp.El te iubeste asa cum esti nu conteaza gesturile tale,, impiedicate"poate lui i se par chiar dragute. Vorbeste deschis cu el asa e cel mai bine si fa ce simti. Sper sa te ajute oarecum happy

| neutrino a răspuns:

Lasa-te pupata, dar nu mai mult si ai sa vezi cat de repede va disparea rusinea. Numai sa fie el capabil de asa ceva!

| Oana92 a răspuns:

happy E normal si frumos sa ai emotii, esti micuta si esti probabil la prima relatie. Pana cand te vei obisnui cu el si cu ideea de relatie vei simti mereu rusine si emotie, dar e o parte frumoasa. Ai grija doar sa nu grabesti inutil lucrurile. Comporta-te ca pentru varsta ta, nu lasa lucrurile sa ajunga prea departe. happy

| FloriFloricaa explică:

Mulțumesc tuturor! :* și nu e prima mea relație, dar asta e o relație cu un băiat pe care îl iubesc chiar mult...;(