Tine la tine.Asta e clar.
Da' nu e genul de om cu care sa poti face ceva.
Adica fuge la alta in orice moment.
Nu te merita.
Tipul e afemeiat, nu prea ii pasa de sentimentele tale si te joaca pe degete, asta e concluzia personala pe care am tras-o din cele relatate de tine.Eu una nu i-as mai da o sansa, detest ca oamenii la care tin si care se presupune ca tin la mine sa-si bata joc de sentimentele mele, sa ma tradeze si apoi sa vina cu coada intre picioare, cerandu-si scuze. E decizia, si in acelasi timp problema ta daca ii dai inca o sansa sau nu, cu riscul de a va desparti iarasi, din acelasi sau din alt motiv. Nu cred ca e loc de sfaturi, tu stii cel mai bine ce ai de facut!
Succes, pa-pa!
Asa am patit si eu. Te iubeste pe tine dar ii place si de aia. Zii sa aleaga si mai vorbiti. Te descurci:*
Iti spun exact ce sa mai crezi. NU te iubeste. Baiatul asta nu merita nici macar o secunda din atentia ta. Scapa de el, pana nu incepi sa-l iubesti si sa iti fie mai greu dupa aia.
Nu te iubeste cauta-ti de viata ta, sorry ca asa direct dar daca barbatul te iubeste el nu o mai vrea pe alta in loc
Eu cred ca se foloseste de tine la fel ca si cu fata aceea. Adica tu crezi ca este in regula ca de fiecare dupa ce v-ati despartit el s-a cuplat cu fata aia? Nu crezi ca fetei aleia i-a zis la fel ca si tie de sex si crezi ca nu sa sarutat si cu ea de o mie de ori cand nu era cu ea?
Tu nu poţi accepta această situaţie. Dacă el tolerează prezenţa acestei fete, acordându-i importanţă, înseamnă că nu te respectă pe tine, aşa cum ar trebui.
Ignoră-l pur şi simplu.
Pai cum vine chestia asta? Adica tu esti prietena care ii tine de cald cat el se duce la altele si apoi il primeste cu bratele deschise?
Nu stiu ce sa zic s-ar putea sa te pacaleasca si pe tine numai pentru sex fi atenta si nul l-as lasa sasi joace jocu pana la sfarsit ca o sa suferi dupa aceea