Se pare ca problema e ca l-ai sufocat. E greu sa te imparti intre munca si probleme, daca mai ai si o partenera care e destul de egoista incat sa se apuce sa-ti reproseze rahaturi, desi stie ca ai destule pe cap deja, e normal sa simti nevoia sa fugi la sanatoasa.
Toata lumea are perioade mai usoare si mai grele, lasa-i si tu spatiu. Lasa-l sa isi rezolve problemele si sa poate respira, chiar daca tu simti nevoia sa va vedeti sau sa faceti ceva impreuna. Sa fii alaturi de cineva nu inseamna sa-l cicalesti sau sa-i spui ca totul va fi bine, inseamna sa iti dai seama de ce are nevoie si sa-i oferi acel lucru. Iar iubitul tau pare sa aiba nevoie de timp pentru a se ocupa de propriile probleme...
Lasa-i acele zile. Nu il cauta deloc. O sa vina el singur inapoi.
Exista de asemenea varianta ca el sa-si faca de cap...dar daca e un risc pe care vrei/poti sa tii-l asumi...lasa-l in pace.
El are dreptate, dragoste fara dor nu se poate, asa ca asteapta tu linistita pana cand el se va (re)incarca cu dorul mult solicitat de ambele parti.
Am cam aceeasi poveste ca si tine.eu fiind din bihor iar el din baia mare.si la noie e problema distanta.si sincer nici eu nu stiu ce sa fac.cateodata e asa de nepasator si indiferent, iar uneori e atat de atent, dulce, tandru.nu stiu ce sa cred si sa mai inteleg.momentan a hotarat sa luam o pauza.o sa incerc sa nu ii mai dau atentie si sa nu il mai caut.sa vad cat timp nu ma cauta
Lasa-i putin timp de odihna. apoi cand e liber arata-i dragostea ta pentru ele si totul va reveni la normal
AlexEjmecheru întreabă: