Din cate vad prietena ta nu iti e o prietena adevarata. Si eu am trecut prin asta exact la fel. Prietena mea era mai artagoasa decat mine si eu cea foarte timida dar acel baiat desi era cu ea m-a ales pe mine pana la urma pentru ca si-a dat seama ca daca sunt mai cuminte nu il voi face sa sufere. Incearca sa fii tu insuti si sa vorbesti cu baiatul acela despre asta si sa-i spui ce simti. Sper ca te-am ajutat. pupici! funda?
Nu cred ca se merita sa strici prietenia cu amica ta pentru un baiat.Iti dai seama ce inima mare are tipul? Sa se bata 2 fete pentru el! Parerea mea.
Buna,cred ca ar trebui sa te obisnuiesti cu astfel de oameni care se dau drept prietenii tai dar de fapt iti sunt dusmani; revenind la intrebarea ta...cum sa ii atragi atentia? PRIN NATURALETE, intra in discutii prietenesti cu el cere_i un asa zis sfat dar in niciun caz sa nu te transformi in gradina zoologica precum prietena ta; numai pastra legatura cu asa zisa prietena ta pentru ca nu merita; tine_o doar pentru buna ziua si incearca sa o eviti cat mai mult pentru ca astfel de oameni parsivi precum ea trebuiesc indepartati
Hei andreea nu mai spune tu la toata lumea ce fac si ce dreg. ai zis ca nu mai esti indragostita de cosmin. trebuia sa imi spui.