anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU...prietena mea are 12 ani si era cat pe ce sa aiba un contact sexual dar brusc a inceput sa o doara burta timp de vreo 4-5 zile credeti ca este insarcinata?

Răspuns Câştigător
| ValyCoolBoy a răspuns:

E imposibil sa fi ramas insarcinata daca u nu ti'ai bagat penisul in ea...thinking dar sincer intrebarea asta e chiar idioatalaughing

8 răspunsuri:
| Awesom a răspuns:

Dar cu cine era cat pe ce sa aiba un contact sexual? Daca bip nu a penetrat-o si nu si-a lasat urmele in ea nu are cum sa fie grea.

| oOoBrBoOo a răspuns:

Nu a ramas insarcinata poate a durut-o burta pentru ca a mancat ceva ce nu a fost bun si de aia.Dar e imposibil sa ramana insarcinata la 12 ani. FUNDA?

| Singuratikaparasita a răspuns:

Daca n-a avut nu are cum sa fie insarcinata ...nu te panica

Răspuns utilizator avertizat
| Felys a răspuns:

Insarcinata cu probleme de scoala, cu asa ceva trebuie sa se ocupe, nu sex la 12 ani

| Elly7890 a răspuns:

Doamne dar iar ma minunez? sex la 12 ani? in ce tara traim? scoala si papusile nu mai sunt importante la 12 ani ci sexul care are toata viata sa il practice? no comment in continuare ca nu are rost!

| Vladde a răspuns:

Prietena ta era sa aiba un contact sexual? rolling on the floor) stii macar ce e ala si cu ce se mananca? sau sunteti genul ala de coptii care si-o trag ca iepurii fara sa stie de fapt ce fac.

| ColourDreams a răspuns:

Dacă nu ai băgat creionu' în ascuţitoare nu ai de ce să te îngrijorezi, şi sunteţi prea mici naibii. La vârsta voastră mă jucam cu păpuşile, nu-mi ardea de contacte sexuale rolling on the floor