Ma prietenas scrie mai putin si mai la obiect. Spune-mi si mie ce iti trebuie dragoste cu o fata de 13 ani lasa fata sa isi vada de viata nu va casatoriti maine. Spune-ne si noua ce varsta ai de te intereseaza asa mult fata.Nu inteleg cum e cu tampenia asta de dragoste la 13 ani.Voi nu stiti ce inseamna o relatie.Nu dispera dupa o fata ai toata viata inainte .Nu inebuni fata la cap las-o in pace sa faca ce vrea.
Buna Pyskiss! Imi pare rau pentru situatia in care esti pus, dar nu iti mai face griji la varsta aceasta asa sunt "realatile".Las-o in pace nu-i mai da atata importanta. Daca ea te intreaba ceva, raspunde-i nu fi morocanos. Poate o sa mai fiti prieteni mai tarziu dupa ce intra la liceu.Acum nu poti face prea multe, totusi eu iti recomand sa ii propui sa invatati impreuna.Asa va invata si veti fi si impreuna. Sper ca te-am ajutat
Ba frate uita-te ca ti-am mai lasat un coment pe cealalta intrebare a ta...si nu mai are rost sa scriu eu ca acelasi lucru iti zic. apropo buna intrbarea lu mihai cati ani si de unde esti:d ca am un pr in scoala ca statea cu una bunaaa