Depinde si care a fost motivul pentru care parintii i-au interzis ei sa se mai vada cu el
Eu zic ca daca baiatu' chiar o iubeste,si-o merita pe fata nu o va lasa, chiar daca parintii ei sunt impotriva, cu timpu' ei vor intelege ca acest baiat chiar o iubeste si nu ar trebui sa-si faca griji.chiar daca diferenta de varsta e o mica problema.
Pan' la urma daca ei doi se iubesc.nu vad de ce le-ar sta in cale parinti si diferenta de varsta
Take care
E o situaţie cam complicată. Dar dacă ei se iubesc nu au de ce să se despartă, deci pot fi în continuare împreună. Iar părinţii s-o lase mai moale
La 21 de ani la un moment dat ii va propune sa faca sex cu el si e pacat sa isi piarda virginitatea de acum. Plus ca parintii ei vor afla despre o eventuala relatie "pe ascuns". Oricat de mult ar tine la el cel mai bine e sa se desparta de el.
Mai bine vorbeste cu parintii ei, 7 luni a fost totul bine si acum ce s-a intamplat? dar daca totusi ei nu vreau ca ea sa fie cu el mai bine sa fie pe ascuns. succes :*
OMG, adica ea are 13 ani si el 21, pai cum sa iti zic e o chestie total anormala, parerea mea e ca el ar putea face inchisoare pentru o relatie ca asta . Parerea mea este sa se desparta de el nu pentru parintii ei, ci pentru ca e o diferenta enorma de varsta si mentalitate, adica scuza-ma la 13 ani ca fata poti avea un iubit sa zic de 16 ani da nu de 21...
Puteai sa spui ca e vorba despre tine dar in fine nu asta conteaza.Gandeste logic ce vede baiatu ce baiat BARBATUL acela la o copila de 13 ani? Eu cred ca el sta cu un scop cu ea.Ai grija.Multa bafta. Funda?
Depinde din ce motiv parintii i-au interzis. Eu cred ca ar fi bine ca ea sa vorbeasca cu ei si sa le explice cea ce simte pentru el.Sunt sigura ca parintii vor intelege. E foarte insuportabil sa fii cu o persoana 7 luni si apoi sa te desparti. Prietena ta dupa asa o despartire la 13 ani poate chiar primi o trauma psihologica. ceva de genu. : | Daca totusi parintii nu vor fi de acord cu ea, cred ca ar fi mai bine sa stea cu el * pe ascuns* cum zici tu. Dar repet din nou, depinde din ce motiv parintii sunt impotriva relatiei. Bafta
Sa se desparta lol si stim toti ca e vb de tine dar mai bine "SA" se desparta pentru ca el are 21:O si ea 13 fundita?
Intrebarea e: de ce au incetat sa fie de acord parintii ei tocmai azi?
cel mai probabil au un motiv destul de intemeiat pentru care si-au schimbat parerea.
Buna!
Prietena ta e o inconstienta.In caz ca nu tu esti acea "prietena".O fata de 13 cu unul 21? E o situatie de-a dreptul penibila.Nu cred ca ceea ce simte ea pentru el se numeste "dragoste".Pun pariu ca exact ca si celalalte mucoase de varsta ei e doar incantata ca poate avea o relatie cu unul mai mare si mai "cool".Sa se desparta de el, dar nu fiindca vor parintii ei ci pentru ca e prea mica pentru asa ceva si prea prostuta.
Bye
Sa ia o mica pauza de 3-4 ani. daca este iubire adevarata, se vor reintalni la o varsta mai normala pentru ea.
Un barbat, cu un copil doamne, ce ma enerveaza baietii astia care vor sa profite de fete micute si proaste