Un baiat care face astfel de gesturi nu e demn de luat in seama!
Nu stiu cum va puteti uita la el, si tu si prietena ta .
Eu zic ca tipul e pervers! te vrea si pe tine si pe ea! de ce nu discutati toti trei? sexul in grup e la moda acum?
Buna.Normal ca se va supara,si tu te-ai fi suparat daca ai fi avut iubit iar prietena ta ti-l lua,nu? El o face ca sa vada daca tu esti o prietena adevarata,poate ei s-au vorbit,sa stii ca mi s-a intamplat. Sfatul meu este sa il faci si pe el gelos,sa te uiti dupa alti,sa pari indiferenta, sa nu ii arati ca iti place de el, si daca se vor certa atunci poti sa te combini tu cu el, dar cat timp iesi cu prietena ta si cu baiatul respectiv, comportate indiferent cu el, fierbel cum se spune.Bafta:*
Ce mai iubit are si aia , iar tu vezi de cine iti place , te-ai gandit ca daca o sa fii cu el o sa fac si altor fete ce iti face tie acum? ( palma la fund, zambete, priviri etc. ) Plus ca e foarte urat sa " impartiti " iubitii intre voi Urat din partea lui, si a ta daca te pui cu el , iar prietena ta... uite, doar tu singura iti poti raspunde la intrebare punandu-te in locul prietenei tale
Pai daca el se desparte de prietena ta dar nu din cauza ta o poti intreba pe prietena ta daca se supara pe tine daca ai fi tu cu el.Si asa zic ca nu ar fi nici o suparare...dai Funda?
AndrewTate7789 întreabă: