| Irina592 a întrebat:

Buna,TPU! Prietena mea cea mai buna are 13 ani si a avut pana acum peste 10 iubiti.In fiecare luna isi gaseste altul de 20-24 de ani si dupa cateva zile se desparte de el.Sta tot timpul pe Facebook sa vorbeasca cu baietii si nu invata deloc.Era sa ramana corigenta la 2materii.Ma ingrijoreaza faptul ca nu se gandeste deloc la viitorul ei si ii sta gandul doar la baieti.Eu consider asta o pierdere de vreme, la varsta ei.Mereu ii spun ca nu e bine ceea ce face dar nu ma asculta.A avut o relatie chiar si cu vărul ei de 20de ani.Nu mi se pare normal ceea ce face.Stiu ca e viata ei si poate sa faca ce vrea cu ea, dar sunt prietena ei si imi pare rau sa o vad asa.
Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Din păcare nu este singurul caz chestia asta cu prietena ta. Este problema ei, nu problema ta. Tu îi vrei binele, dar dacă vezi că nu se schimbă nimic lasă lucrurile să decurgă așa cum sunt.
Tu ți-ai făcut datoria de prietenă, ai avertizat-o cu privire la viitorul ei iar acum rămâne la aprecierea ei. Cel mai probabil o să ajungă o întreținută sau poate o să își dea seama din timp că ai avut dreptate și o să ia o decizie bună cu privire la viața ei în continuare.

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pretenii care se aseamana se aduna!
Daca te plictisesti in noapte si nu ai ce face, scrie o poveste, despre tine si grijile care ar trebui s ate preocupe pe tine, nu pentru altii. Sunt convinsa ca are parinti fata aia, deci, are cine sa-i poarte de grija.
Singura ta grija ar trebui sa fie ca sunteti prietene si oamenii va judeca la gramada.

| mihai69 a răspuns:

Exact cum zici: e viața ei. De unde știi că nu se gândește la viitorul ei? Pentru unele fete, prostituția (pe față sau mascată) e un mod de viață. Se pare că ea a ales deja.
Mai bine ai încerca să-i faci educație în privința protejării contra bolilor, infecțiilor și sarcinilor nedorite.

| LoveSleep a răspuns:

Eu cred că ți-e ciudă.

| Oana92 a răspuns (pentru LoveSleep):

Asta am vrut si eu sa ii zic, ca miroase a invidie de la 10 km. Dar am zis sa fie altcineva considerat rau! laughing

| LoveSleep a răspuns (pentru Oana92):

Te-ai dat de gol oricum, până la urmă laughing

| Nemessys a răspuns:

Curva confirmed rolling on the floor). Las-o ca ca peste cativa ani daca continua asa, o sa se faca baie in bani laughing) Oricum mai bine renunti la ea pentru ca daca stai pe langa ea, o sa incepi usor, usor sa ii preiei atitudinile si sunt sigur ca nu vrei asta. Fa-ti prietene exact ca tine cu care sa va intelegeti, nu-ti mai pierde timpul cu ea.

| UnBroken2016 a răspuns:

Unii oameni se nasc doar ca sa fie buni de nimic. E viata ei si face ce vrea cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as zice sa te indepartezi de ea. Genul asta de persoane sunt un fel de cancer. N-ai nevoie de asa ceva.

| viperra a răspuns:

Explica-i cati baieti ranesste ea si ca intr-o zi si ea va pati la fel.Intreab-o ce o sa faca peste 10 ani, o sa fie o c***a?
Succes...

| VenomMMA a răspuns:

Eu cred ca esti doar un no lifer care se amuza pe seama altora. Cred c-ar fi cazul sa-ti faci un control amanuntit la cap. happy

| ramonia a răspuns:

Prietena ta e curva. Din ceea ce ai scris, imi dau seama ca nu semanati deloc. Tu pari o fata cuminte. Ramai asa si indeparteaza prietenii toxici. (cei care isi ruineaza propria viata si risca sa te influenteze si pe tine sa faci asta)

| RokoRo a răspuns:

Daca lucrurile stau exact asa cum spui, iti ramane un singur lucru de facut. Cauta-ti alta prietena.