| RaMoNa_3228 a întrebat:

Buna happy TPU prietena mea cea mai buna. in vacanta cand vine la mine mai avea ea un tip care murea dupa el si invers.tot timpul el facea ce vroia credea ca ne invarte pe toti pe degete.alarteri seara a venit aici la mine s-a dat la ea "si-a luat limba in gura cu ea" o tot ciupea o tot punea sa il pupe... el e un fan inrait a jocului "ou" si pe la 21:40 parca atat era a plecat acasa ca avea ceva de facut la ou pana pe la 3 noaptea... a promis ca vine de la cat vrem noi si sta pana plecam noi.
apoy am iesit si ieri pe zi pe la 18 si l-am sunat dar nu a vrut sa iasa si a inceput sa faca la fel ca inainte "a mai facut din astea cu toate ca promitea ca nu mai face" si bineinteles nu a venit nici seara si nici la tel nu a rasp nici ei nici mie nici lu varaso "varaso e un prieten ff bun al nostru" oare ce s-a intamplat cu el? asa a facut mereu cum sa facem sa il facem sa inteleaga ca ce face el nu e bine si ca nu pe toti ne poate invarti cum vrea

Va rog ajutati-ma DAU FUNDYTZA
pup mersi as!

Răspuns Câştigător
| maradi3 a răspuns:

Categoric DA! Cred...

2 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Daca am intzeles ceva straight face

| opium a răspuns:

Esti una din cele mai agramate persoane pe care le-am intalnit pe aici, asta pot sa ti-o zic sigur.