Eu zic ca petrecerea ta sa nu-ti anulezi in schimb cu ei sa termini - evident sa le anunti ca nu mai sunt asteptati la ziua ta.
De ce sa anulezi petrecerea? Plus ca asa o sa uiti de ei 2, da-le mesaj si spune-le ca nu mai sunt invitati la petrecere. Mai ales pe prietena ta, ea nu merita deloc. Cel mai bine e sa nu mai vorbesti cu ei, nimic. Si nu mai plange, pentru ca ai 13 ani, esti prea mica pentru a plange pentru un baiat.
Nu mai fi trista...vei avea mult timp de acum inainte sa iubesti si sa fi iubita. Vine ziua ta, asa ca sabatoreste cat de frumos poti (doar o data in viata faci 13 ani ) cei care te-au suparat nu stiu ce au pierdut atunci cand au facut-o.
Capul sus, in viata exista lucruri si mai rele:*
PS: La Multi Ani
Pai daca ea a facut asa ceva, iti dai seama ca nu ti-a fost prietena cu adevarat niciodata...si daca spui ca el placea pe altcineva,poate ca s-a cuplat cu el numai sa iti faca in ciuda, sau nu a avut tupeul sa iti spuna ca il place, anyway, nu trebuia sa iti spuna asa in fata, si nici sa iti dea conversatia. Duminica e ziuaaa taa, odata in viata implinesti 13 aniii,eu zic sa treci peste,si sa razi cu gura pana la urechi cu prietenii adevarati,si sa nu le dai apa la moare ca plangi,treci peste,fi puternica,invata sa treci peste tot cu zambetul pe buze,gandeste-te ca peste cateva zile,saptamani,luni,ani,nici nu va mai conta,crede-ma ca stiu cum edar trebuie sa trreci peste, n-are rost, de ce ei sa fie fericiti si tu trista? ai alti prieteni mai buni, tu meriti mult mai mult decat ti-au oferit eisper ca te-am ajutat, acum ramane sa judeci tu, si sa faci crum crezi!
La muuuultiii ani fericitaa!:**
Buna, stiu km e, k doar am trecut j eoo prin asta. Nu trebuie sa fii trista. Numai plange, pentru ca j eu am plans la fel Nu iti anula petrecerea doar pentru 2.....nesimtiti ca sa zc asa.Prietena ta..nu prea se numeste prietena daca a facut asta, insa in cazul meu, prietena mea nu a acceptat.Deci concluzia este k putea sa-l refuse, da` nha, ii place j ei viata...lasa..k o sa iti mai faci prieteni adv.iar de acel baiat..stai lin..nu s termina lumea la ea:-)..hai, fii fericita ca doar odata implinesti 13 ani:*LMA>