| RaulMA a întrebat:

Bună TPU, prietena mea s-a despărţit de mine acum 3 zile dintr-o cearta aiurea. Vorbim câteodată. Dar puţin si imi spune pa ori ma lasa cu seen, cand am păţit ceva mi-a scris. Deci ii pasă. Se baga in seama cu poze pe snap si tot asa. Cand i-am zis sa ne vedem nu a acceptat. Incearca sa ma Faca gelos câteodată, nu cu alţi, si nu neapărat gelos, sa ma Faca sa ma simt aiurea sau ceva de genul. Ce ar trebui sa cred? O iubesc mult de tot. Dar nu stiu ce sa fac să se întoarcă la mine. Mereu am fost bun cu ea. Aveam grija de ea. O iubeam si o iubesc enorm. Dar ea s-a despărţit de mine si nu stiu ce sa fac. Sa o las să isi Faca viaţa? Are pe altul? Nu cred. Mereu imi zicea ca imi da parola la orice daca vreau. Imi dadea telefonul daca voiam. Nu ascundea nimic, cand ii scria vreun băiat, fara sa zic ceva, imi zice ca i-a scris si il şterge. Deci nu cred ca are pe altul. Dar oare ce o fi facut-o sa ia această decizie? Ce sa fac? Sa o las sa plece sau să ii spun ceva? Dar ce. O vreau înapoi.

Răspuns Câştigător
| ProAlex a răspuns:

Se vede că vă placeți şi e foarte loială... Încearcă să-i îi trimiți un mesaj ca vrei să te înpaci şi că o iubeşti, şi încearcă si o întrebi dacă vrea o pauză sau ce este, dacă zice că vrea pauză o laşi dar dacă zice altceva ca lasămă sau nuştiu ce ținăte de ea.să vadă că o iubeşti nu stiu trimite-i flori scrisori biletele etc fă ceva pentru ea dar să fie şi ceva amuzant de pilda îi ei o prăjitură sau îi faci tu ceva şi îi pui un bilețel cu ceva drăguț! NU CEVA CA ESTI FRUMOASA! Că dacă ii spui asta va crede că vrei pentru ea doar că e frumoasă, zii ceva frumos!
şi după suni sau bați în uşă si îl pui jos happy
Vezi tu ce faci! Făo să se simtă bine, caut-o. dacă vrei ceva în detaliu pot săți zic

2 răspunsuri:
| StevenMetalhead a răspuns:

Salut amice. Dar iată cum tu crezi? Voi va-ți despărțit de la o supărare, ea încearcă să-și bată joc de tine, să te facă gelos, pentru ce s-o accepți înapoi? Da, eu înțeleg că ți-ai înjumătățit viața pentru ea, poate îi place de altul, mai brutal, mai responsabil de sine și după care cad jos toate fetele. O fată niciodată nu va simți vreo atracție sexuală pentru un băiat care o iubește enorm, dar în fine, singur vei înțelege mai târziu, deci ce-ți pot zice să faci mai departe. Uite, dezvoltă-te, ocupă-te cu vreun, citește, caută felurite voluntariate și fii mereu ocupat cu ceva, las-o să vadă, las-o să vadă la ce succes mergi și ce poziție ocupi, când va vrea să se întoarcă la tine, tu vei fi deja prea sus ca s-o poți accepta. Baftă fratewinking, fii bărbat și nu lăsa ca vreo fată să te manipuleze ca mai apoi să-ți facă rău și să te aducă în această stare.

| sebisebi95ro a răspuns:

Daca crezi ca te mai iubeste, pregateste-i o surpriza(o intalnire...)! Succes.