anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea se comporta ciudat in ultima vreme, tot timpul cand o chemam afara spunea ca nu are chef. Asa am ajuns sa iesim doar o data pe saptamana. Intre timp, dupa ore statea constant cu cativa colegi, printre care un baiat care ii cam face ochi dulci, cu care vorbeste constant pe mess si la care a mers la ceva spectacol, desi asteptam cu nerabdare sa ies cu ea sau sa macar sa ne vedem putin. Continua sa-mi spuma ca nu simte nimic pentru el si ca doar pe mine ma iubeste, dar, aseara mi-a zis ca are unele momente in care nu simte absolut nimic pentru mine. Am decis sa ne despartim, tot ea avand de suferit. Intr-un final, dandu-si seama ca a gresit, m-a rugat de vreo 2-3 ori sa-i acord o noua sansa, dar am refuzat! Acum ea plange si regreta ce a facut, spune ca va incerca sa se schimbe daca o iert si daca ii acord o noua sansa. Chestiile astea mi le-a mai zis o data, am fost de acord, dar ea a ramas la fel, tot timpul fiind o stare de confuzie intre noi. Tin mult la ea, dar nu prea stiu ce sa fac... Ce decizie credeti ca ar fi cea mai inteleapta si corecta? Nu vreau sa sufere, dar nici nu vreau sa fiu bataie de joc a nimanui...

Răspuns Câştigător
| aly19223 a răspuns:

Hmm... nu ma pricep la asa cevasad De ce nu vorbesti cu ea sa ii spui tot ce te supara, iar daca ea continua sa te minta, despartete de easad

3 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Ai putea sa te impaci cu ea, iar daca nu inceteaza, sa ii faci aceleasi faze, dupa care sa ii dai papucii... definitiv.

| NotToday a răspuns:

I-am mai dat o sansa. A 2-a zi, povestea de sus s-a repetat... happy

| Th3RiP a răspuns:

Daca ii spui clar ca "Este ultima sansa" se v-a incerca sa se schimbe