Ea nu are cum sa faca misto de tine in impul ala care ati tot iesit a inceput sa se ataseze de tine, alte persoane se ataseaza la 2 zile sau din prima zi in functie de ce suflet are sau niciodata. Vezi cum se mai poarta cu tine si daca te tot giugiuleste si te mangaie are chef de pupat si te alinta nu te minte.
Din cauza filmelor si a povestilor de adormit copii multe persoane tinere tanjasesc sa spuna aceste cuvinte. E normal si trebuie sa intelegi ca "te iubesc" nu va insemna niciodata, pentru doua persoane, exact acelasi lucru. "te iubesc" inseamna "imi place de tine atat". "atat" difera de la persoana la persoana, in functie de nivelul de maturitate si superficialitate. Daca prietena ta deja ti-a spus cuvintele astea ma tem ca niciodata nu vor insemna atat de mult pentru ea cat inseamna pentru tine, asa ca astepti degeaba sa ii spui asta cand vei simti cu adevarat, daca ea le poate spune cu atata usurinta. De fapt asta e problema ta, "te iubesc" nu inseamna acelasi lucru pentru voi doi.
Ce sa faci? Sa fii la fel de superficial si sa-i spui ca o iubesti. Sa ii spui ca nu esti pregatit sa-i raspunzi la fel, astfel riscand sa o ranesti, ea nerealizand ca greseala este a ei. Sau, sa o intrebi ce inseamna "te iubesc" pentru ea si eventual sa-i explici ce inseamna si pentru tine.
Hehe,tin minte, acum cateva luni, cateva mai multe luni am fost cu un tip (cea mai neinspirata alegere, dar na'datorita insistentelor lui...) Face :"Deci suntem impreuna? eu "cred ca da..." el : "Super! Te iubesc :* " )))
Incepea sa ma enerveze la culme imi spunea la fiecare 5 minute "te iubesc, te iubesc"
Dar acum la intrebare ta, poate ea chiar simte asta... dupa timp de 1 luna si ceva...Mai simplu? Intreab-o daca vorbeste serios
Ar fii bine sa o trezesti putin la realitate, dar crede-ma ca asta nu inseamna ca nu exista si persoana care simt ca se iubesc din prima zi si nu pot sta fara sa nu isi spuna ceea ce simt. Daca nu simti acum, e ok, va ma trece timp si vei incepe sa o iubesti si tu in adevaratul sens al cuvantului. Cum ti-am zis, las-o sa iti spuna, las-o sa fie asa indragostita de tine, pentru ca este frumos, si nu ii lua asta, dar macar explica-i cum sta treaba. Bafta!
Wtf! oameni mai mari/maturi se indragostesc mai repede decat tine cand simt ca sunt langa persoana potrivita. nu iti ia un milion de ani sa stii daca esti sau nu langa omul potrivit, in plus iubirea nu e ceva peren. iubirea poate disparea intr-o clipa. asta nu inseamna ca atunci cand ti-a zis asta a mintit.
orice afirmatie e valabila acum si aici! maine e alta mancare de peste.
Ar trebui sa ii spui verde in fata, dar ai grija sa fi cat mai diplomat si sa nu o jignesti cumva.