anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenei mele, Ionela musafirii ( ciclu menstrual ). Nu stie nimeni din familia ei decat prietena sa, Ana. Ce sa faca... ea nu are PS, laptop sau telefon cu net, asa ca m-a rugat pe mine sa ii scriu intrebarea asa ca?

3 răspunsuri:
| MititiCa a răspuns:

Deci,s a vad daca am inteles bine, prietenei tale, i-a venit pentru prima data
CM? pai ce ar putea sa faca, in afara faptului sa`si puna un absorbant, si bineinteles sa-i spuna mamei. Spune-i ca nu are de ce sa-i fie rusine, sau mai stiu eu ce, k fiecare femeie are Ciclu Menstrualtongue. Incurajeaz`o. Spune-i ca trebuie sa-i spuna mamei, ca sa stie mama sa-i cumpere si ei tampoanehappy. bafta:*

| Tania a răspuns:

Pai sa se duca la magazin si sa isi cumpere absorbante.
Sau sa-si anunte mama...ce sa zic acum nu-i complicat

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Reformuleaza intrebarea. Cred ca ti-e cam foame la cate litere sau mai bine zis cuvinte ai mancat... laughing) Fara suparare dar nu prea inteleg nimic. Din ce ai zis mi-am dat seama ca prietenei tale i-a venit ciclu ( presupun ca asta ai vrut sa spui, normal s-ar intelege ca pe ea o cheama asa dar cat de prost sa fi sa intelegi asta).
Apoi... trebuia sa spui mai intai P.S si apoi ''ea nu are...''.
Si... daca tu ai pus intrebarea inseamna ca sti de ciclul ei, at cum ana e singura care stie. Esti praf...
Iar cu privire la intrebare (presupunanad ca este '' ce sa faca...'')
sa spuna lui maicasa, ce-i asa mare lucru. I spune ''mama mi-a venit ciclu''. Iar at cand ii vine se duce si isi ia tampoane de la magazin. Ciclul este cv normal in viata unei adolescente, nu este o problema care trebuie ascunsa ( dar nici sa exagereze).
P.S Nu uita ca inainte sa publici o intrebare sa o citesti ( asa ca sa vezi si tu cum suna... poate iti dai seama ca ar trebui sa inveti mai mult la literatura)...