| Elena_6323 a întrebat:

prietenul meu a devenit f distant si rece cu mine in ultimul timp si nu stiu ce sa facsadeu il iubesc f mult si nu am de gand sa ii arat lucrul asta prin sex (ce-a ce siar dori el)eu il iubesc si ma deranjeaza ca tot imi sp sa risc si eu cel macar o data pentru el dar nu stiu ce inseamna pentru el riscatulsadmai dati-mi niste sfaturi in legatura cu ce sa fac pentru ca am mai pus o intrebare legata tot de el si va multumesc pentru raspunsuri :*

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea, s-a saturat sa astepte.El vrea sex, asta iti spune sa risti tu.Nu te iubeste si si-a pierdut rabdarea.E plictisit si obosit sa mai joace comedia iubirii, gata.
Sfatul meu este sa tragi aer adanc in piept si sa-l lasi, inainte s-o faca el.Tu decizi.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Relaţia trebuie să se bazeze pe respect reciproc, sinceritate, comunicare, etc. sexul trebuie să fie pe ultimul loc şi acesta din urmă trebuie să vină de la sine, nu se cere sau cerşeşte!
Pa, pa.

| Castiel a răspuns:

Aha pai nu te iubeste ce iti mai bati capul? poate iti este greu sa accepti ideea ca tu il iubesti si el nu... si @vlad mai pune 17-18happy asa sa revenim la subiect, el nu te iubeste daca te da la oparte din cauza sexului... accepta ideeahappy spune-i ca nu vei face sex cu el ca nu esti pregatita si daca o sa faca urat e clar ca nu te iubeste daca te iubea te asteptahappy

| Elisa a răspuns:

Deci. In primul rand daca insista sa se culce cu tine inseamna ca nu te iubeste si te vrea doar pentru sex. Imi dau seama ca il iubesti foarte mult dar el poate nu simte acelasi semntiment pentru tine. Nu te-ai gandit niciodata ca poate a pus un pariu cu cineva ca se culca cu tine? In fine. E treaba ta ce faci. Stiu ca toata lumea in ziua de azi vrea numai sex dar daca te iubeste cu adevarat te mai asteapta. Ai grija. Nu lua decizii gresite in privinta ta. Bafta.

Fundita?

| vlaaddd a răspuns:

Probabil sunteti pe la varsta asta 15-16 ani. si atunci baiatu' chiar simte nevoia de a face sex...

| niki a răspuns:

Parerea mea e ca baiatu vrea sa marcheze inainte sa iti dea verde...asa ca nu ii face jocu, oricum vei ramane singura in viitoru apropiat macar sa nu i te daruiesti doar ca sa se simta el bine si apoi sa te lase...asta trebuie sa o faci cu o pers speciala cand vei fi tu pregatita, daca insista nu te iubeste ci vrea doar sex.ai grija si bafta

| xCapsunica a răspuns:

Se pare ca tot nu ai terminat-o cu tipul asta! Eu am "urmarit" povestea ta si nu-mi place!
Iti dau un sfat prietenesc, desparte-te de el! Nu te merita, te vrea doar pentru sex si si-a pierdut rabdarea, e o javra in calduri si numai poate sa te astepte nici un minut! Asa sunt majoritatea baietilor, vor numai sex, ei vad dintr-o fata numai o jucarie cu care pot sa faca ce vrea fiindca ei considera ca este a lor! Dar ai si tu viata ta si tu iti alegi cum o traiesti. Daca cedezi tentatiilor curand se va plictisi de sexul cu tine si va cauta ceva nou, te va parasi! Nu te lasa inselata spune-i ca nu o vei face si pune punct relatiei!
Bafta!