anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu a ejaculat, eu m-am spalat pe maini, iar el s-a curatat cu servetele umede, apoi m-a atins (dupa vreo 10 minute, nu a fost loc de penetrare). A tinut cu mana dreapta doar partea exterioara a servetelului. Mai aveam 3 zile pana la perioada fertila. Am luat in prima jumatate de ora si o pastila de a doua zi. E posibila vreo sarcina?

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Tu esti proasta de-a dreptu? cum naiba sa iei pastila de a 2-a zi in astfel de cazuri? Ce sa zic, meritati sa ajungeti un pic prin spitale de la pastilele astea ca nu le mai luati dupa ca bomboane si sa puneti naiba mana sa va documentati despre ce porcarii bagati in voi absolut inutil cand nu era nici 1% sanse de sarcina... De ce va incepeti viata sexuala cand n-aveti cele mai mici notiuni de baza? ai macar idee ce-i face organismului o astfel de pastila? si mai si intrebi dupa ce iei aia daca e posibila vreo sarcina cand e evident ca aia ia orice risc de sarcina. bai, nici cele mai mici notiuni nu le aveti da voi copii maturi tare, faceti sex.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai luat pastila de a doua zi, fara sa faceti sex vaginal, doar ajutandu-l sa se masturbeze?
Ti-ai bagat o bomba hormonala in corp, inutil!

| Evelina010 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ne-a fost foarte frica.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Evelina010):

Cand iti este foarte frica, nu faci inadins lucrurui de care iti este frica, dimpotriva, te feresti sa le faci!

| corbulalbrosu a răspuns:

Folosirea absolut INUTILA a pastilei contraceptive (de a 2-a zi) in cazul in care in proportie de peste 99% formarea sarcinii ar fi fost IMPOSIBILA, denota o grava si crasa IRESPONSABILITATE precum si in acelasi timp lipsa celor mai elementare cunostinte si informatii CORECTE privind procreerea umana. Atunci cand cineva isi provoaca rau cu mana sa cu buna stiinta/in cunostinta de cauza sau fara sa incerce sa se informeze,... isi merita soarta. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Nu este posibil sa apara vreo sarcina.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ești de-o prostie rară laughing.

| armand69 a răspuns:

In mod sigur esti gravida! trebuia sa va spalati cu acid sulfuric

| Evelina010 a răspuns (pentru armand69):

Asteptam raspunsuri serioase.

| armand69 a răspuns (pentru Evelina010):

Pune intrebari serioase, nu aberatii