| Sweety14 a întrebat:

Prietenul meu a venit nu demult din nou de la Italia dar a venit schimbat complet ..ma pune sa-i cumpar tigari, sa aduc de baut, ma loveste crezind ca e in gluma, dar pe mine ma doare.Un prieten de al lui mi-a spus ca el vrea deja sa se culce cu mine, ma atinge la fund, dar daca nu-i dau voie se supara, imi pune mana la fund si pe dedesubt, ma saruta, ma musca...el e cu un an mai mic ca mine, dar e cu totul si cu totul schimbat. Il iubesc dar el nu stiu... daca ați ințeles macar ceva din ceea ce am scris ajutați-ma va rog si noi ne intalnim de aproape 9 luni

Răspuns Câştigător
| XxBlueRosexX a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te desparti de el. fiind plecat in Italia s-a schimbat poate din cauza ca a avut un anturaj de vagabonzi. Gaseste un baiat mai dragut care sa te iubeasca cum meriti si pe asta lasa-l in urma, din moment ce te loveste doar din joaca mai tarziu te va lovii serios, si poate mai mananci si bataie pentru ca nu stii ce ii poate mintea.

Take care happy

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Scrii infect, daca vrei sa priceapa cineva, scrie in limba romana.

| Doub a răspuns:

Uau, cum reusesti sa scrii hieroglifele alea?
Prietenul tau te crede o sclava si isi bate joc de tine. ^_^

| pufulescu a răspuns:

Nu are nimeni cum te ajuta, poate decat sa-ti spuna 'paraseste-l'! Stagiile scurte prin strainatate schimba oamenii in rau, nicidecum in bine, fiindca persoanele in cauza observa si copiaza doar lucrurile negative, nu apuca deloc sa se cizeleze.

Răspuns utilizator avertizat
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Oamenii se schimba, nu prea ai ce face. Obisnuieste-te cu ideea ca baiatul pe care il stiai tu nu mai e. Vorbeste cu el, spune-i ce simti si ca nu poti merge mai departe cu el in felul asta. Poate ai noroc si ii trece "golaneala de la Italia".
Iar tu, mai pune mana pe o carte de gramatica!

| e1xtz a răspuns:

Ai dreptate cu intelesul, ne cam bati cu gramatica.

Prietenul tau s-a cam vagabontit 'la Italia', si cel mai potrivit ar fi sa il lasi, si ori sa iti faci unul mai cumintel ori sa te apuci de scoala mai serios, macar un pic, sa nu mai ucizi gramatica asa grav.happy

| Sweety14 explică:

Am scris asa din graba ..scuzați