| Ale013 a întrebat:

Prietenul meu are 19 ani, eu 16 si "din ce spune el",sunt prima lui prietena. Spune ca nu si-a inceput viata sexuala si ca nu sta langa mine pentru asta. Aveam aprox. un an de cand suntem impreuna. Zic,daca e asa,noi am discutat dar unii pot rade insa respectivele "lucruri" vreau sa se intample intre mine si barbatul'meu,cand o sa fiu eu mare,chiar si la casa mea. Unii pot rade,dar eu am niste principii in viata. Zic,daca el chiar o sa stea ani langa mine, 3-4-5 etc fara sa ma bage in pat,sa avem o prietenie sincera (excluzand ca m-ar putea insela) inseamna ca intradevar sunt (voi fi ) 'prima' pentru el? Adica,cei care si-au inceput viata sexuala nu pot sta fara sex, nu? cel putin nu vorbind de "asteptat" in ani "?

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Prietenul tau vorbeste prostii, iar tu il crezi. Bine insa ca tu ai principii sanatoase!

| Emilian65 a răspuns:

Daca el spune asa, crede-l. Dar fii atenta la felul cu reactioneaza la diversele discutii dintre voi. Poate ca daca nu si-a inceput viata sexuala pana acum, a avut vreo deceptie in dragoste si intalnindu-te pe tine vrea sa treaca peste aceasta deceptie.Eu il felicit pentru ca nu si-a inceput viata sexuala pana acum si ca nu te forteaza sa faceti sex.

| grab a răspuns:

Hmm daca eram in locul lui nu asteptam chiar un an ca nu are rost sa o lungesti. va iubiti, sunteti pregatiti o faceti. nu o sa stea nici el dupa tine cu anii ca intre timp datele problemei se mai schimba si dintr-una-ntr'alta o dati la intimitati si nu o sa va mai abtineti.
mare grija la protectie.

| NumaiIdioti a răspuns:

Daca apuca sa simta "gustul", va deveni si mai "infometat" (din propria experienta)

| Dima_Alexandru_1994 a răspuns:

Daca un acest timp de cand sunteti impreuna nu a antentat la virginitatea ta cred ca tipul chiar tine la tine si te iubeste mult si va astepta ca si tu sa fi pregatita

| Ale013 explică:

Da,dar eu am intrebat si sub forma, daca va sta ani langa mine fara sa-mi dea semne ca ma vrea in pat, inseamna ca e inca virgin si el?

| Ale013 explică:

De ce vorbeste prostii? :O