Prietenul tau vorbeste prostii, iar tu il crezi. Bine insa ca tu ai principii sanatoase!
Daca el spune asa, crede-l. Dar fii atenta la felul cu reactioneaza la diversele discutii dintre voi. Poate ca daca nu si-a inceput viata sexuala pana acum, a avut vreo deceptie in dragoste si intalnindu-te pe tine vrea sa treaca peste aceasta deceptie.Eu il felicit pentru ca nu si-a inceput viata sexuala pana acum si ca nu te forteaza sa faceti sex.
Hmm daca eram in locul lui nu asteptam chiar un an ca nu are rost sa o lungesti. va iubiti, sunteti pregatiti o faceti. nu o sa stea nici el dupa tine cu anii ca intre timp datele problemei se mai schimba si dintr-una-ntr'alta o dati la intimitati si nu o sa va mai abtineti.
mare grija la protectie.
Daca apuca sa simta "gustul", va deveni si mai "infometat" (din propria experienta)
Daca un acest timp de cand sunteti impreuna nu a antentat la virginitatea ta cred ca tipul chiar tine la tine si te iubeste mult si va astepta ca si tu sa fi pregatita
Da,dar eu am intrebat si sub forma, daca va sta ani langa mine fara sa-mi dea semne ca ma vrea in pat, inseamna ca e inca virgin si el?