Ai de p mea. Eu cand eram in clasa a6-a stateam si ma jucam cu masinutele, inca eram cu counter strike si cu sania in august pe afara. Sunteti distrusi fratilor, numai pi in cap aveti. Auzi, vodka in clasa a6-a
Amândouă sunt nişte uşuratice dacă au acceptat să se sărute cu un singur băiat. Copil în clasa a VI-a, iar în toamnă treci a VII-a şi bei votka în tabără? Felicitări, o să ajungi un mare beţivan!
Prietene,
Ar fi fost normal ca de la expresia ta "lant hamiltonian" sa consider ca deja esti prea experimentat si nu mai ai nevoie de sfaturile noastre.
Dar ca sa nu zici ca sunt baiat rau, uite incerc sa iti deschid putin ochii.
Esti mai urat si mai timid ca amicul tau, iar fetele alea te vor doar ca amic. Accepta!
Pune-ti-o pe Bianca pe wallpaper si intra inapoi in camera si zi-i amicului ca poate sa le sarute pe alea oricat, tu nu te superi, tu ai o prietena mai tare ca a lor si poti sa te dedici trup si suflet ei!
In alta ordine de idei, daca vroiai sa le saruti si tu incercai sa fii mai spiritual, sa faci si tu prezenta acolo sa impresionezi, eventual sa ii dai un sut in cur la propriu amicului sa ii zici, bah mie imi place de asta, pup-o doar pe cealalta. Dar nu, tu vii in online sa iti rezolvam noi stresul din viata reala.
Grav! Bei cam mult pentru varsta ta!
A dracu` dragoste. Mai intai sa ajungi pe la liceu si apoi sa te indragostesti.Si vodca la varsta ta?!
Dar de ce se tine cont de baremul asta fix? In clasa a 6a nu ma pot indragosti? Mai ales fizic.
50% ai dreptate, fiecare generatie se maturizeaza mult mai repede, dar totusi.
Tu esti mai breaza?
Cu mult.
Demonstreaz-o, haide, sa te vad!
De acord cu cristiann25 dar daca tot esti in beleaua asta, sa incercam sa te ajutam; eu zic sa iti faci bagajul si sa te muti din camera cu el (daca stai cu el) si incearca sa ii faci sa se simta prost. maine nu vorbi cu ei, incearca sa ii ignori. a2a varianta ar fi sa te duci acolo si sa sari pe x chiar daca ii place sau nu. dar anyway, voi in clasa a6a beti vodka? ***, eu in clasa a6a ma jucam cu papusile si plangeam cand nu mai difuzau viata cu louie .
Eu as spune sa mergi la ei, si sa intrevii si tu, macar incearca sa o apropii pe X de tine si sa plecati. ori prietenul tau se alege q totul si tu ramai rusinat.
Paun albert faza e ca dejaba incearca sa se apropie el de X daca deja s-au mozolit aia de 7-8 ori deci in locul lui as zice frate ai fost un nesimtit am avut 801 prieteni acum am 800 du-te dracu si gata frate il lasa-i pe ala ca mai sunt 10000000 de fete la coltul strazii