Gelozia apare cand iubesti foarte mult o persoana -degeaba e vazuta ca un defect ca nu prea e.In momentu in care iubesti esti gelos deoarece investesti foarte multe sentimente in acest lucru. Plus ca daca tu esti sincer si ai impresia ca celalat are anumite tendinte iar nu e oki.Fa-l sa aiba in tine foarte multa incredere.Si apoi o sa realizeze ca se agita degeaba.Vb cu el si spune-i ca daca te iubeste sa aiba incredere in tine -Ceea ce face el acum e manipulare si privare de libertate sa zic asa -poate e prea mult spus dar nu ar trebui sa gandeasca asa.Sti acum depinde si cum ai fost tu mai inanite -trebuie sa intelegi ca nu e o critica dar uneori, baietii se poarta asa cu fetele periculoase, cele care au avut foarte multe relatii pana sa fie cu el si trebuie sa fie atent pentru ca o fatuca de acest fel e inprevizibila, oricand poate sa puna botu si sa ajunga cu altu.Nu cred ca e cazu tau si ar fi oki sa nu fie pentru ca daca e e foarte clar de ce se poarta el asa. Daca insa nu i-ai dat motive atunci nu vad ce semnificatie are comportamentu lui si trebuie sa ai spui clar ca tu nu esti ca altele si ca in primul rand trebuie sa ai ba mare incredere!
Si eu sunt in aceeasi situatie, numai ca eu am 18 si el 23... de multe ori l'am intrebat de ce e asa si mi-a spus ca ii este frica sa nu ma piarda.tu ai incercat sa vorbesti cu el?