| Yuko1235657 a întrebat:

Prietenul meu mi-a propus sa facem dragoste {NU SEX}. Problema este ca eu nu stiu sa fac. Imi explicati va rog? Nu vreau "sa ma fac de ras" ca nu stiu. Deci, imi explicati? Si va rog, seriozitate.

36 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca baiatul are experienta va sti cum sa rupa patul cu tine dar daca tu stai ca vaca te trimte acasa

| PsihoSex a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Mai spaniolule, tu chiar crezi ca totul e sa rupi patul cu fata/femeia?! Pai, la cte au probleme, poti rupe si 100 de paturi, si daca satisfaci 3 macar, esti "mare". Ca sa o si satisfaci trebuie ceva scoala vietii si fineturi, mai... Ca de minciuni, gemete false si simulante e plina lumea!

| Kaℓi a răspuns:

Nicio problema, daca stii sa faci sex o sa te descurci si cu dragostea big grin

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu stii cum se face sexul e clar ca nu e cazul sa il faci inca.

PS: degeaba ai pus tu cu litre mari si in acolade NU SEX pentru ca intr un final... atat timp cat veveritoiul intra in scorbura tot SEX ii zice.

| RAY a răspuns:

Dragoste faci cand iubesti simplu asa ceva nu se cere se simte, prietenul tau care vrea doar sex de la tine te maniipuleaza pentru sex

| Violleta2022 a răspuns:

Cati ani Yuko?
Eu cred ca esti tare mica, daca habar nu ai de diferenta dintre sex si dragoste.

| mihai69 a răspuns:

Lasă lucrurile să meargă firesc, de la sine. Dragostea se face, nu se învață.
Nimeni nu a știut „cum se face" când i s-a-ntâmplat prima oară!

| Oana92 a răspuns:

Si care e, dupa tine, diferenta intre a face dragoste si a face sex? Ca la nivel de practica e fix tot aia...

| PsihoSex a răspuns (pentru Oana92):

Oana, sex poti face si doar 2-3 minute, pe cand Dragoste inseamna cam minim 15-20-30 de minute si implica sentimente, tandrete, rabdare, know how, etc, etc...

| PsihoSex a răspuns (pentru Oana92):

Daca ai deja 18 si inca nu stii, ar fi cel mai bine sa ii propui sa mai asteptati, si sa faceti intai Petting, sa inveti ce si cum ii place corpului tau si jucariilor tale, sa vezi cum se poarta, daca are rabdare, tandrete, fineturi, stie cum sa te atinga si mangaie si nu doar sa intre in tine, sa dea de 3 ori dij fund si tu sa ramai siderata, ca "ce-a fost asta"?! Fiecare fata, inainte de a o face prima oara, are anumite inchpuiri si dorinte despre cum ar trebui sa fie, ori daca incepi asa, direct, ai toate sansele sa ramai dezamagita!

Mai bine intai o ucenicie prin Petting. Asa ai sa il si cunosti cel mai bine cum e in intimitate!

| Oana92 a răspuns (pentru PsihoSex):

Tehnic, ambele presupun acelasi lucru. In rest e chestie de interpretare...

| Oana92 a răspuns (pentru PsihoSex):

Aaaa...cred ca trebuia sa raspunzi userului cu intrebarea, nu mie big grin

| UnBroken2016 a răspuns:

Tu nu ar trebui sa ai iubit daca la 18 ani nu stii chestia asta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Puteai da un sfat, gen:dragostea se face in minim doi, sex poti face si singur.Tu ai sarit la jugulara direct.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca o depaseste un raspuns ca al tau. MAi e una pe aici care intreaba daca prezervativul e pentru ea sau el. Cretini

| anonim_4396 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Serios? Si pentru cine e, de fapt?

| UnBroken2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu stie, eu nu site. De ce crezi ca astept raspunsuri acolo laughing

| corbulalbrosu a răspuns (pentru UnBroken2016):

Poti citi raspunsul, probabil ca a aparut.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

straight face Esti serios? Tu chiar nu ti-ai dat seama ca am zis la misto?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Cretini sunt cei care cred ca cineva se poate naste invatat si le cunoaste pe toate. Eu despre tine ce pot spune ca tu nu stii ca exista prezervative pentru ambele sexe?

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Eu unul stiam ca se numesc altfel, un nume specific nu "prezervativ pentru femei". Nici macar nu se folosesc atat de mult, cand lumea vorbeste de prezervative, majoritatea se gandesc la cel pentru barbati. Plus ca majoritatea vorbesc cu copiii lor la 15 ani despre chestiile astea, ce sa mai zic de farsele din liceu in care umplu prezervativele cu apa si rahaturi de genul. Si sa deschizi unul si iti dai seama pentru cine e.Cel pentru barbati e destul de diferit de cel pentru femei. Sa mai continui tataie?

Se pare ca este o incercare nereusita de a "drege busuiocul" rolling on the floor.

Tu poti sa crezi ce vrei. Cum i-am spui lui tataie mai sus, intreaba 5 persoane pe strada pentru cine e "prezervativul" si majoritatea se vor gandi din start la cel pentru barbat.

PS. Nu am mai auzit vorba asta de la bunicu laughing. Nu credeam ca esti asa de in varsta si tu.Te credeam undeva pe la 30 asa thinking

Mult mai multi. Din pacate. Cred ca as renunta la jumatate din viata ramasa daca mi s-ar garanta ca revin la varsta de 30 de ani.

Daca tot esti asa de mos ( nu ma puteam abtine laughing ) care e varsta de "aur" dupa tine la un barbat? Multi spun ca la 30, altii spun ca e prea "tanar" si neexperimentat( cum multi spun asa si despre femei ), ca 40 ar fi si tot asa. Tu ce zici?

Intre 40 si 50. Cand cam ai de toate.

Ouch. Cand bate la usa criza de varsta mijlocie laughing.

" cretinii " nu se incadreaza in grupa asta de 5 pentru ca ei dupa cum intreaba nu stiu absolut nimic despre prezervativ.

Exista crize de toate varstele si pe toate temele. " tataie " in 53 de ani nu a cunoscut nici una. Sunt rezervate pentru puturosi, inadaptati, frustati, impotenti, frigide, vesnice victime, celor care nu isi asuma etapele vietii, celor care nu au realizat nimic in viata. Am observat ca unii se nasc cu singurul scop de a fi vesnic crizati.

Bravo tie tataie, ai fost mai norocos.

App. Cum ai tu 53 de ani? Ori esti nascut in 63 ori ai doar 52 de ani, firar mama ei de matematica.

Norocul e ala de la LOTO mai barbate. Restul tine de mentalitate. Ca sa poti sa traiesti trebuie sa inveti sa gandesti. " Multi oameni ar prefera sa moara decat sa gandeasca si unii chiar fac acest lucru " Bertrand Russel.+ " Omul n-ar trebui sa faca aceeasi prostie de doua ori. Exista atata prostie ca ai de unde alege. "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea e cand faci sex cu persoana iubita.
Sexul e cand faci cu cineva pentru care nu ai sentimente prea profunde.
Ai de...