| Yuko1235657 a întrebat:

Prietenul meu mi-a propus sa facem dragoste {NU SEX}. Problema este ca eu nu stiu sa fac. Imi explicati va rog? Nu vreau "sa ma fac de ras" ca nu stiu. Deci, imi explicati? Si va rog, seriozitate.

36 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru Oana92):

Daca ai deja 18 si inca nu stii, ar fi cel mai bine sa ii propui sa mai asteptati, si sa faceti intai Petting, sa inveti ce si cum ii place corpului tau si jucariilor tale, sa vezi cum se poarta, daca are rabdare, tandrete, fineturi, stie cum sa te atinga si mangaie si nu doar sa intre in tine, sa dea de 3 ori dij fund si tu sa ramai siderata, ca "ce-a fost asta"?! Fiecare fata, inainte de a o face prima oara, are anumite inchpuiri si dorinte despre cum ar trebui sa fie, ori daca incepi asa, direct, ai toate sansele sa ramai dezamagita!

Mai bine intai o ucenicie prin Petting. Asa ai sa il si cunosti cel mai bine cum e in intimitate!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Mai spaniolule, tu chiar crezi ca totul e sa rupi patul cu fata/femeia?! Pai, la cte au probleme, poti rupe si 100 de paturi, si daca satisfaci 3 macar, esti "mare". Ca sa o si satisfaci trebuie ceva scoala vietii si fineturi, mai... Ca de minciuni, gemete false si simulante e plina lumea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea e cand faci sex cu persoana iubita.
Sexul e cand faci cu cineva pentru care nu ai sentimente prea profunde.
Ai de...

| Oana92 a răspuns (pentru PsihoSex):

Tehnic, ambele presupun acelasi lucru. In rest e chestie de interpretare...

| Oana92 a răspuns (pentru PsihoSex):

Aaaa...cred ca trebuia sa raspunzi userului cu intrebarea, nu mie big grin

| RAY a răspuns:

Dragoste faci cand iubesti simplu asa ceva nu se cere se simte, prietenul tau care vrea doar sex de la tine te maniipuleaza pentru sex