| izsz a întrebat:

Prietenul meu s-a despartit de mine dupa mult timp impreuna, am fost langa el la bine si la greu, eu iubindu-l foarte mult, si el pe mine, mi-a spus ca nu mai poate avea o relatie fiindca el trebuie sa invete si se concetreaza asa mult pe invatat din cauza mea, ca il distrag, dar sa mai pastram legatura, sa tot iesim si sa vorbim. Eu am fost de acord dar lucrurile au luat-o treptat pe dos, acum dupa 3 saptamani l-am vazut cu fosta lui care il tot cauta si nu ii dadea pace, ma simt foarte rau din cauza asta, eu chial il iubesc. Stiu ca trebuie sa trec peste dar ma doare, mai ales ca l-am vazut acum. Cum sa trec cat mai repede peste asta. acum imi vine sa plang.

3 răspunsuri:
| Maly29 a răspuns:

Atunci plângi, plângi și iar plângi!
Crede-ma pe cuvânt, plânsul te elibereazăwinking.
Se spune ca nu poți uita în 5 minute ceea ce ai iubit cu toată ființă ta, trebuie sa accepți realitatea înainte de toate, sa rupi orice legătură cu el, astfel încât sa nu fii tentată sa te întorci la el, și stai liniștită, timpul le rezolvă pe toate, nu degeaba se spune ca este cel mai bun medicament. (...și eu am trecut prin ceva similar, și după un an și ceva, tot nu reușesc sa-l uit, dar m-am obișnuit cu absența lui atâta tot, ăsta e ceea ce trebuie sa faci și tu acum)
happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sunteti tineri sunteti la varsta strabaterii cat mai multor cearsafuri, baiatul ti-a cerut sa NU il deranjezi, tu trebuie sa te retragi elegant si sa NU indraznesti nici sa respiri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai simplu, ti-o tragi cu un prieten bun de-al lui. Asta daca nu te intelegi bine cu tatal lui, el este tinta ta initiala.