| PixCuGel a întrebat:

Buna tpu.Prietenul meu se muta in alt oras.Ami spune ca ne vom vedea in fiecare duminica.Nu pot sa accept ideea ca va fi departe de mine.Mam obisnuit sa stau mereu cu el, sa ne vedem infiecare zi. Apoi cand va merge la facultate ne vom vedea odata la cateva saptamani.Nu stiu ce sa fac.Il iubesc mult. Odata ce va placa voi suferii mult si nu stiu ma gandesc sa ma despart de el acum pana nu pleaca.Mi se rupe sufletul cand ma gandesccryingnu stiu ce alegere sa fac.Sa raman cu el...sau sa ne despartim?crying
Un sfat.va rogsad
Fara glume proaste.

4 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Eu zic sa nu te desparti. daca si el te iubeste atunci si el va face tot posibilul sa va vedeti si sa nu va distantati. sa pastrati in continuare relatia care o aveti, sa comunicati etc.
e greu, dar cu putin efort DIN PARTEA AMANDURORA o sa reusiti :*

| nicolestyles a răspuns:

Daca nu va vedeti face to face asta nu inseamna ca nu puteti vorbi la telefon, pe messenger etc. Daca il iubesti nu il vei lasa doar pentru ca pleca intr-un alt oras puteti gasi modalitati sa va intalniti mai des [ ii poti face o surpriza si sa te duci tu la el ]
Mai exista si vacantele in care va puteti vedea mult mai des...happy in fine nu ma prea pricep la chestii de astea big grin

| Dianaㄨ a răspuns:

Buna!
Daca este ceva foarte foarte bine conturat si va ganditi la un viitor impreuna, veti trece peste toate astea impreuna. Si eu am o relatie de genul, doar vara stam impreuna mai mult, asta cand nu am eu foarte multa treaba, sau el.
Daca va iubiti, va respectati si va intelegeti nu ai de ce sa te desparti de el. Va fi bine, veti vorbi la telefon si, uite o vorba care e cat se poate de REALA:
Distanta pentru dragoste e ca vantul pentru foc: pe cel slab il stinge si pe cel puternic il aprinde!

O sa fie bine, o sa va fie dor, o sa vezi ce inseamna dragostea cu adevarat, nu-ti mai face griji, daca e ceva cu adevarat intre voi veti trece peste grele impreuna!
O zi buna, poti intreba si aici :
http://educatiasexuala.ucoz.ro

| Nifra a răspuns:

E destul de greu sa pastrezi o relatie la distanta, dar daca va iubiti si tineti unul la altul cred ca o sa reusiti sa va descurcati. Nu te despartii de el de'peacum asteapta sa vezi cum decurg lucrurile si apoi vei vedea ce alegere sa faci. Bafta big grin