| smek a întrebat:

prietenul meu se supara din orice si m-am saturat de lucru asta! ne despartim si ne impacam mai tot timpul din cauza ca el crede ca il mint, ca sunt figuranta si etc. niste ideei ceva?! dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| answer a răspuns:

Sa-i spui ca figuranti sunt in filme si ca tu, in cel mai rau caz esti figurista! tongue Eu zic sa nu mai stai la discutii cu el; este un joc de-al lui sa te faca sa-l parasesti! S-a plictisit si nu stie cum sa scape de tine! Stiu ca suna aiurea, dar sunt baiat si stiu ce zic (nu sunt genul care sa procedeze asa, dar am cunostinte care o fac); probabil ca incearca sa cucereasca pe altcineva si daca nu ii iese, de-asta se tot intoarce la tine, ca sa nu ramana fara prietena, dar cand va gasi el pe cineva, te va parasi fara sa priveasca inapoi! Decat sa mai astepti si sa ajungi la vorba mea, mai bine ii dai tu papucii si ai satisfactia ca l-ai injosit (asa merita); De facut altceva, nu prea mai ai ce! Eu stiu un lucru: cand iubesti ep cineva, il respecti si ai incredere deplina in acea persoana; nu stai sa-i scoti ochii din orice nimic, ori el exact asta face!
Deci, mai bine pui tu punct si ai terminat cu supararile pe care ti le tot face! Poate va invata si el ceva din despartirea de tine! Ai grija de tine! Si nu te mai consuma pentru unul care nu te merita! Pa pa!

6 răspunsuri:
| crystyoyo a răspuns:

Pff pai incearca sa vb mai frumos cu iel si sa nu faci glume ca sa zic asa ca in orce caz nu prea ma pricep la sfaturi dar mult noroc!big grin

| IloveDamon a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu el, amandoi aveti nevoie de comunicare. Daca l-ai mintit recunoaste-i si daca nu spun-i foarte serios si dupa reactia lui vei vedea daca mai are incredere in tine. Daca vezi ca te crede cu adevarat, atunci are si nu mai e decat un pas spre armonie in relatie, pasiunea; daca nu mai are incredere, sper ca vei reusi sa o recapeti, chiar daca e drum lung. Iti doresc mult noroc!

| bLow a răspuns:

Daca stii, exact la ce se refera cand spune sau cand tu simpti ca nu are incredere in tine, recunoastei acele lucruri care trebuiau recunoscute de mult, mai ales daca te iubeste nu lasa sa iubeasca o minciunawinking bafta

| Byankaa66 a răspuns:

Da, sa-l parasesti definitv, nu stie ce vrea oh go on, meriti ceva mai bun

| AndrutzSsa a răspuns:

Poi daca face asa nu are destula incredere in tine. Nu are destula incredere in el. Nu ar trebui sa stai dupa unu ca el totusi meriti ceva mult mai bun. Nu o sa te alegi cu nimic daca o sa continui relatia asta cu el o sa faceti mereu si mereu si mereu la fel. Dai papuci c hiar nu stie ce vrea. Nu mai sta dupa el. Nu merita.Ii dai prea multa importanta si prea multa atentie.
Funda.

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Deci 1 e un dobitoc 2 nu te merita 3 treci mai departe arata-i ca atunci cand se duce unu mai sunt inca 5 dupa colt care te asteapta inclusiv eutongue