| SrnDeea a întrebat:

Buna TPU.prietenul meu si-a dat drumul deasupra comorii mele.a atins un pic zona cu sperma dar nu si gaura. exista riscul sa raman insarcinata daca nu a introdus-o decat si-a dat drumul pe zona mea genitala? Mentionez ca sunt virgina

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Comorii tale,laughing vai ce impresie bună ai despre ce ai tu

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti deplasată cu intrebarea asta si mai ales cu descrierea facută de tine vaginului tau, puteai sa o numesti comoară daca tu erai unica din lume care aveai piz.ă, dar cum nu esti nu are rost sa te te consideri superioară. Lauda de sine nu miroase a bine.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai uitat sa mentionezi cele mai importante 2 informatii strict necesare pentu a se putea formula un raspuns si nu doar simple presupuneri sau pareri subiective si lipsite de valoare. 1. ) In primul rand de ce tip/ce caracteristica are ciclul tau menstrual : REGULAT sau NEREGULAT si 2.) Daca joaca sexuala a avut loc INTR-UNA dintre cele 4-5-6 zile ale PERIOADEI FERTILE, sau a avut loc inainte de perioada fertila ori dupa terminarea acesteia. Multa sanatate!

| SrnDeea explică (pentru corbulalbrosu):

E regulat..in fiecare luna pe data de 17... mi-a venit luna asta pe 17

| corbulalbrosu a răspuns (pentru SrnDeea):

Daca ciclul tau menstrual este regulat si are lungimea constant de 30-31 de zile si ultima menstruatie a inceput in 17 Iulie, rezulta ca actualul ciclu menstrualse va termina in data de 16/17 August, cand se va produce urmatoarea menstruatie. Reiese ca OVULATIA se va produce in data de 2/3 August si in acest caz PERIOADA FERTILA a actualului ciclu menstrual se suprapune peste zilele de (29)30, 31, 1, +2/3 +4 August. Daca joaca voastra a avut loc astazi 29August, atunci a avut loc exact la granita dintre perioada NEFERTILA -/-/- FERTILA zi in care probabilitatea de a se putea forma o sarcina este foarte mica de 8-10% dar numai in cazul in care sperma ar fi fost ejaculata IN vagin si nu in eterior probabil ca undeva pe Muntele lui Venus sau apropierea clitorisului. Intr-o astfel de situatie se poate considera/accepta ca fiind atat teoretic cat si practic APROAPE IMPOSIBIL sa se formeze o sarcina deoarece sperma nu a ajuns in vagin. Nu ar strica ca cel putin in viitor sa fiti mai responsabili si sa evitati sa practicati astfel de jocuri sexuale in imediata apropiere a perioadei fertile. Multa sanatate!

| Necunoscut112 a răspuns:

Vai de mine, cine a forat, dragă, acolo, în piz** să îngroape o comoară?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comoara rolling on the floor

| FlappyXXX a răspuns:

Am și eu o întrebare. Poate o să par prost sau ceva de genul, dar, cum grâu măsi și-a dat ăla drumu pe tine dacă tu zici că ești virgin? Prin faptul că a spus ca ești virgina putem deduce că nu a-ți avut ''full contact'' laughing) deci ce mama naibii căuta el cu mistria pe lângă lucrarea neîncepută?laughing)

| Birau_Mihail_Marian_Daniel_1994 a răspuns:

Daca esti virgină ce cauta sa-si dea drumul pe "comoara ta " laughing)

| FlappyXXX a răspuns (pentru Birau_Mihail_Marian_Daniel_1994):

Asta mă întrebam și eu acum, sincer laughing)