Pai la varsta de 15 ani esti prea mica mai asteapta sa mai cresti si dupa aia ai sa faci dragoste!
Inseamna ca iti doresti foarte mult asta. Daca ai incredere deplina in el, poti sa o faci.
Eu insa ti-as recomanda sa mai astepti un pic, si asa a spus ca te asteapta. Asteapta pana cand esti 100% pregatita. Acum nu esti pregatita, ci doar iti doresti.
Alohaa!
Deci. Nu am sa te judec pentru ceea ce faci ca sa-ti potolesti "poftele" pana la urma este corpul tau, dar daca continui in felul asta o sa iti faci mai rau.
Asculta, daca tu nu esti pregatita complet psihic nu o sa fi foarte multumita de ceea ce ti se v-a intampla.`Sa nu mai zic ca fizic tu nu esti dezvoltata indeajuns. Daca faci acest pas de la aceasta varsta frageda o sa iti dai organismul peste cap. Dar revenind, este alegerea ta! Daca el este dispus sa astepte insemna ca tine la tine si iti vrea binele. Probabil si pe el asteptarea aceasta il omoara dar el vrea sa te stie in siguranta.
Trebuie sa te consulti mai intai cu tine insati si apoi cu el. Daca decideti sa faceti acest pas, nu uitati de PROTECTIE. Nu cred ca v-ati dori sa deveniti parinti asa devreme.
Ai multa grija de tine. Si nu uita, decizia iti apartine in totalitate.
Eu zic ca daca ai incredere in el si esti sigura ca dupa nu o sa place la alta fa-o, dar parerea mea este ca esti prea mica eu zic sa mai astepti, si daca spui ca el o sa astepte pana cand tu o sa fi pregatita atunci fa-o atunci cand simti ca a venit momentu, el cum e mai mare are mai multa experienta, deci stie ce face, in privinta asta nu ar trebui sa-ti fie teama
În primul rând, TU trebuie să hotărăşti ce vei face - NU putem să luăm noi o decizie în locul tău!
Apoi zici că nu vrei să faci dragoste deoarece te gândeşti la "consecinţe"...
La ce te referi cu asta, că eu NU prea "pricep"!
Dacă ţi-e frică să nu rămâi însărcinată, nu înseamnă că nu trebuie să faci sex - ci DOAR că TREBUIE să te "protejezi" - de obicei, cel mai bine este ca el să folosească PREZERVATIVUL!
Apoi, este EVIDENT că şi organismul tău îşi DOREŞTE asta..., şi împlicit, şi tu!
De asemenea, zici că : să faci sex cu prietenul ca "să-l faci fericit"... ( sau nu ).
Păi dacă faci dragoste cu el, o faci în primul rând pentru tine ( ca să fi tu FERICITĂ şi "împlinită" ) - nu trebuie s-o faci din "obligaţie", doar ca să-l faci pe el fericit!
De asemenea, DECÂT să te masturbezi vreo 6 ore ZILNIC, mai BINE să faci sex de 2-4 ori pe săptămână ( şi "scapi" şi de nevoia acestei masturbări )!
Acum TU trebuie să decizi ce faci în continuare - dacă aş fi în locul tău, EU aş face sex...
Anonima17191 întreabă: