Daca il iubesti si vrei sa fii cu el te vei schimba,pentru ca imagineaza-ti ca tu esti foarte geloasa si el tine alte fete de miina si in brate...
Parerea mea este ca putini baieti stiu sa iubeasca,asa ca schimbate de dragul lui, de dragul relatiei si iubirii voastre.
Bafta si mult noroc, te-am pupat!
Paii.Daca el spune ca te iubeste.Trebuie sa te accepte mai,, crazzy''.Asa am fost si eu.Dar eu m.am schimbat PUTIN.Adca nu am mai stat la altii in brate.Nu m.am mai dat la altii si etc.
Incearca si tu sa te schimbi macar putin pentru el
Iar daca nu poti. Spune.i ca nu te poti schimba si ca trebuie sa te accepte asa cum esti:X
Succes:X
Paii.Daca el spune ca te iubeste.Trebuie sa te accepte mai,, crazzy''.Asa am fost si eu.Dar eu m.am schimbat PUTIN.Adca nu am mai stat la altii in brate.Nu m.am mai dat la altii si etc.
Incearca si tu sa te schimbi macar putin pentru el
Iar daca nu poti. Spune.i ca nu te poti schimba si ca trebuie sa te accepte asa cum esti:X
Succes:X:*:*
Buna! Simplu punete in locul lui doar pentru o clipa sa il vezi ca se tine de mana cu alta fata sau ca o tine in brate daca il iubesti fi doar pentru el, cu amici poti sa te manifesti si alcumva :!
Pai atata timp cat e gelos, trebuie sa ii intelegi; nu te vrea in preajma celorlalti. esti numai pentru el in viziunea lui si poate asta ar trebui sa te faca sa intelegi cat esti de speciala. si poate ar trebui sa faci mici schimbari dar nu prea exagerate deoarece asta va poate afecta relatia. succes !
beausingurlamasamea întreabă: