| ada74 a întrebat:

Buna tpu...prima mea intrebare... am o problema fff mare in relatia mea cu iubitul... decithinking suntem impreuna de aproape un an avem o poveste de dragoste foare frumoasa si ne iubim foarte mult. am suferit mult si eu si el ca sa fim impreuna si acum parca totul se sfarseste...problema e ca sunt geloasa orice mi-ar spune eu cred ca ar prefera pe alta in locul meu...noi stam impreuna si...nu stiu cand facem dragoste nu mai e la fel adica parca nu e pasiune nu mai simt iubirea aia mare ce pot sa fac sa nu mai fiu geloasa si sa readuc pasiunea aia dintre noi..parca suntem ca mosisad nu e nimic nou nici in viata de cuplu si nici in pat... funda sad

1 răspuns:
| DiazAndreea a răspuns:

Pregateste-i si tu o surpriza ceva..incearca sa te imbraci mai provocator, mai ales ca acum vine craciunul ia-ti o lenjerie intima rosie, o jartiera, o pereche de bikini mai sexxy..lasa inhibitiile la oparte si fa ce stii ca i place lui, incerca sa il recuceresti si sa ai incredere in el. locuiti impreuna si inseamna mult intr-o relatie.incerca sa nu mai fi geloasa, si sa lasi de la tine. bafta, astept vesti bune