Fiindca nu ti-ai gasit pe altcineva.si eu la 17 ani(acum 2 ani) am stat cu un baiat 3 luni, dupa care el a plecat la Timisoara la facultate si peste 2 saptamani mi-a dat papucii mintind ca nu poate sa vina acasa ca nu are bani etc..ideea e ca eu desi nu am tinut mult la el(au fost doar 3 luni, la urma urmei), el a fost primul meu iubit "pe bune", adica ieseam in oras, i l`am prezentat mamei, imi zicea ca tine la tine.in fine, ideea e ca dupa despartire eu am continuat sa ma gadnesc la el mult timp, si chiar azi cand l-am vazut, desi stiu ca nu ne potrivim, mi-au revenit in cap toate amintirile.probabil tu esti doar nostalgica, te gandesti ce ar fi putut fi daca nu v-ati fi despartit, etc.vina nu e a ta, ci a lui ca nu a stiut ce fata sensibila are langa el! nu iti mai irosi timpul(ca mine) gandindu`te la el, ca nu merita!
Incearca sa-ti ocupi timpul si sa nu-l mai petreci singura pentru ca iti faci rau
POate ca iti este dor de el pentru ca nu ai mai intalnit pe nimeni asa ca el
Intr-un fel poate ca iti este si ciuda ca l'ai lasat sa plece.
O sa treaca la un moment dat si sentimentele tale...
Fa lucruri noi...
Simti ca inca nu poti renunta la el, pentru ca tu il iubesti inca. Daca, chiar nu poate sa mai fie ceva intre voi, asigura-te ca o sa-l protejezi pur si simplu fiindu-i alaturi. Poate doar ca prietena. Poate ca pentru tine nu e de ajuns, dar crede-ma ca si atat conteaza.