anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prima si singura mea relatie am avut-o la 16 ani,nu a fost ceva seios, inca nu stiu nimic despre fostul meu cu toate ca a durat 2 luni(incluzand despartirile si impacarile, 3 la numar). Desi au trecut 3 luni de la incheierea"relatiei" continui sa ma gandesc la el ...nu inteleg de ce stiind ca noi nu am tinut cu adevarat unul la altul.La amintirea lui ma cuprinde o stare de nervozitate si dor.
De ce si mai ales ce simt?

Răspuns Câştigător
| BlancaFantasma a răspuns:

Fiindca nu ti-ai gasit pe altcineva.si eu la 17 ani(acum 2 ani) am stat cu un baiat 3 luni, dupa care el a plecat la Timisoara la facultate si peste 2 saptamani mi-a dat papucii mintind ca nu poate sa vina acasa ca nu are bani etc..ideea e ca eu desi nu am tinut mult la el(au fost doar 3 luni, la urma urmei), el a fost primul meu iubit "pe bune", adica ieseam in oras, i l`am prezentat mamei, imi zicea ca tine la tine.in fine, ideea e ca dupa despartire eu am continuat sa ma gadnesc la el mult timp, si chiar azi cand l-am vazut, desi stiu ca nu ne potrivim, mi-au revenit in cap toate amintirile.probabil tu esti doar nostalgica, te gandesti ce ar fi putut fi daca nu v-ati fi despartit, etc.vina nu e a ta, ci a lui ca nu a stiut ce fata sensibila are langa el! nu iti mai irosi timpul(ca mine) gandindu`te la el, ca nu merita!

3 răspunsuri:
| Laugh25 a răspuns:

Incearca sa-ti ocupi timpul si sa nu-l mai petreci singura pentru ca iti faci raustraight face
POate ca iti este dor de el pentru ca nu ai mai intalnit pe nimeni asa ca eltongue
Intr-un fel poate ca iti este si ciuda ca l'ai lasat sa plece.
O sa treaca la un moment dat si sentimentele tale...
Fa lucruri noi...

| Eveelina a răspuns:

Simti ca inca nu poti renunta la el, pentru ca tu il iubesti inca. Daca, chiar nu poate sa mai fie ceva intre voi, asigura-te ca o sa-l protejezi pur si simplu fiindu-i alaturi. Poate doar ca prietena. Poate ca pentru tine nu e de ajuns, dar crede-ma ca si atat conteaza.

| Roxana25155 a răspuns:

Impacate cu gandu ca s-a dus!