In primul rand o fata trebuie sa fie sireata. Nu ti-as recomanda sa faci un prim pas atat de... evident, dar pot sa iti recomand o tactica mai subtila. daca ai facebook ii poti cauta profilul, sa il adaugi la prieteni si sa ii dai cateva like-uri, asta i-ar starni interesul si te-ar remarca. Daca asta nu ti se pare cea mai buna modalitate atunci poti "vana" o ocazie sa fii prin preajma lui. Cunosti pe cineva de incredere care ar putea avea vreo legatura cu anturajul lui? Atunci cere-i ajutorul. Daca nu e persoana de incredere sua un prieten apropiat ii poti cere sa mergeti la o plimbare printr-o zona in care se afla si el, asa ati putea face cunostiinta.
O alta metoda ca sa te bagi in seama ar fi ca atunci cand vezi ca el si prietenii lui joaca ceva( basket spre exemplu) sa spui si tu "hei, pot si eu sa ma bag?". Asa o sa pari o fata de gasca si ar gasi puncte comune cu tine. Poate nu ti se pare una dintre cele mai folositoare metode dar ar descoperi ca aveti ceva ce va leaga, ar stabili ceva intre voi plus ca te-ai distra.
O fata cu prea mult tupeu, care sa il abordeze din prima l-ar putea speria sau i-ar putea da o impresie gresita. Ar putea exista posibilitatea ca el sa nu aprecieze o fata ce ii cedeaza asa usor, o fata ce nu se lasa cucerita si curtata. Iti recomand sa pastrezi miscarile importante pentru un moment cand relatia voastra va fi mai avansata, atunci cand va veti cunoaste.
Sper ca ti-am fost de ajutor si iti urez succes!
Pai nu trebuie sa iti fie rusine doarece el nu te va manca sau altceva poti sa il intrebi buna si sa purtati o discutie si la un moment potrivit sa ii zic m-am atasat de tine ai vrea sa fim prieteni si daca zice nu mai sunt baieti pe lumea asta
Corect ) Dar oricum... Nu mai cont