| BibiBella a întrebat:

Problema mea este ca : A inceput sa-mi placa de un baiat de la bloc pe care-l vad zilnic dar nu il cunosc, stiu doar ca e cu aproximativ 2 ani mai mare decat mine. Nu am curajul sa merg sa-i vorbesc sau nici macar sa-i spun "Buna." fiindca e cu prietenii lui si ar fi cam ciudat din punctul meu de vedere, si oricum imi este frica si sa merg in apropierea lui. Mi-e frica fiindca de obicei baietii mai mari nu se uita la fetele mai mici si cum nu il cunosc si nici macar nu stiu cum il cheama sunt confuza.
Vreau niste sfaturi va rog. happy

Răspuns Câştigător
| Alexaaxc a răspuns:

In primul rand o fata trebuie sa fie sireata. Nu ti-as recomanda sa faci un prim pas atat de... evident, dar pot sa iti recomand o tactica mai subtila. daca ai facebook ii poti cauta profilul, sa il adaugi la prieteni si sa ii dai cateva like-uri, asta i-ar starni interesul si te-ar remarca. Daca asta nu ti se pare cea mai buna modalitate atunci poti "vana" o ocazie sa fii prin preajma lui. Cunosti pe cineva de incredere care ar putea avea vreo legatura cu anturajul lui? Atunci cere-i ajutorul. Daca nu e persoana de incredere sua un prieten apropiat ii poti cere sa mergeti la o plimbare printr-o zona in care se afla si el, asa ati putea face cunostiinta.
O alta metoda ca sa te bagi in seama ar fi ca atunci cand vezi ca el si prietenii lui joaca ceva( basket spre exemplu) sa spui si tu "hei, pot si eu sa ma bag?". Asa o sa pari o fata de gasca si ar gasi puncte comune cu tine. Poate nu ti se pare una dintre cele mai folositoare metode dar ar descoperi ca aveti ceva ce va leaga, ar stabili ceva intre voi plus ca te-ai distra.
O fata cu prea mult tupeu, care sa il abordeze din prima l-ar putea speria sau i-ar putea da o impresie gresita. Ar putea exista posibilitatea ca el sa nu aprecieze o fata ce ii cedeaza asa usor, o fata ce nu se lasa cucerita si curtata. Iti recomand sa pastrezi miscarile importante pentru un moment cand relatia voastra va fi mai avansata, atunci cand va veti cunoaste.
Sper ca ti-am fost de ajutor si iti urez succes!

| BibiBella explică (pentru Alexaaxc):

Poi nici nu stiu daca are facebook si nu stiu nici cum il cheama. Am spus nu-l cunosc deloc dar am pe cine sa ma ajute cred. oricum mersi mult happy

| Pool77 a răspuns (pentru BibiBella):

Unde stai?

| BibiBella explică (pentru Pool77):

In Resita dc?

| Pool77 a răspuns (pentru Alexaaxc):

Si daca joaca footbal ce zice: "Pot sa fiu armitru"?

| Alexaaxc a răspuns (pentru Pool77):

Am dat si eu un exemplu care sa o ajute, mai sunta atea alte jocuri in afara de fotbal. Ca sa stii am jucat fotbal de cateva ori si e distractiv, totul e doar sa vrei sa te ismti bine:p

Depinde ce companie ai.La scoala este un joc tresant enervant n-ai chef acasa deja imi place as sta si toata ziua. Pe ce post ai jucat? rolling on the floor

Am fost si atacant si portar, am ceva sange de Tatarusanu in minelaughing. E baiatu de care ii place, cred ca e o companie mai mult decat placuta

| BibiBela a răspuns (pentru Alexaaxc):

Pfoai... Nu ma pricep la fotbal laughing

Normal cand joci cu prietenii si nu cu bouri din clasa. Ehh daca ai fi avu si tu ceva singe de Casillas aveai sanse laughing Si la atacant du-te la football cine stie ce star ajungi big grin

Voiam sa scriu Casillias da am zis sa nu exagerezlaughing, Oricum sunt eu prea buna ca sa joc pe post de atacant, fac starurile internationale sa planga deci de dragul lor ma reprofilez.

Ti-e rusine nu cumva sa il faci de rusine pe Ronaldo ha? Apoi pe Casillas l-ai ingropa pana in centrul pamantul cu aprarari de alea cum i se zice :"Buburuza" laughing

Hai ca ii facem fetei asteia aici chat, destula umilinta pentru Casillias si Ronaldo pentru o singura zi.

Exact poate ne mai intalnim pe aici pe site si mai Vb. Bafta la footbal!

| Pool77 a răspuns (pentru BibiBella):

Ma gandeam ca stai in TG-Mures

| Urinak a răspuns (pentru Pool77):

Tu sati in TG-Mures?

21 răspunsuri:
| maryus83 a răspuns:

Singur nu il gasesti doar cu prietenii?

| BibiBella explică (pentru maryus83):

Da... si printre prietenii lui e si o fata care ma uraste... straight face

| MIAUmiau99 a răspuns:

Pai nu trebuie sa iti fie rusine doarece el nu te va manca sau altceva poti sa il intrebi buna si sa purtati o discutie si la un moment potrivit sa ii zic m-am atasat de tine ai vrea sa fim prieteni si daca zice nu mai sunt baieti pe lumea asta

| BibiBella explică (pentru MIAUmiau99):

Corect laughing) Dar oricum... Nu mai cont laughing