anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

problema mea este ca mie imi place fff mult de un baiat din cls de la mine eu sunt a7a. si nu stiu daca si el ma place... de la un timp am inceput sa ma uit lung la el. si cand obs si se uita si el la mine imi mut privirea, dar de cateva ori l am prin si pe el ca se uita la mine si isi intorcea si el privirea. dar problema este ca lui ii place de o alta fta care este tot in clasa cu mine adica suntem colegi toti 3. el a fost cu fta asta si a placuto f mult si ea la fel dar s au desp acum vreo 2 saptamana. din cauza ca au aflat profesorii ca sunt impreuna pentru ca el tot timpu ba ii punea mana la fund, o tinea in brate, se sarutau si i a vazut gardianu. si a aflat si mama fetei. Dar in continuare ei filtreaza. si ink sta in bank cu ea. si nu stiu ce sa faccrying va rog ajutati-ma. sunt disperata.crying

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Singurul meu sfat e sa astepti sa-si regleze conturile cu cealalta fata.Sunt sau nu impreuna,inca nu se stie,mai asteapta.
Daca nu mai ai rabdare, discuta cu el si spune-i ca-l placi, dar risti sa pari disperata.
Tempereaza-te si asteapta.Ba,chiar,mai fa uneori si pe indiferenta...

3 răspunsuri:
| DragosMentol a răspuns:

De fata aia nu s-a despartit fii siguratongue Nu se desparte nimeni cu forta, deci lasa-l in pace ca nu ai sanse din moment ce o place pe acea fata

| bonbonik a răspuns:

Aici mai trebuie sa pretind ca fetei acesteia i a placut de el in momentul in care am fost cu diriga la gradina botanik cu toata clasa iar cand am venit spre casa noi 3 si cu ink un baiat de la noi din cls am rams intr un bloc si am jukt sticluta. si din acel moment noi doua am inceput sa l placem. dar ea a avut norocul sa o sarute de mai multe ori dar cand se nimerea la mine el nu suporta sa ma sarute de fata cu ea si mergeam dupa colt sa ne sarutamlove strucklove struck dar oricum ea a insistat f mult cu el si ea i a sps ca l place dar eu nu i am sps. acesta nega i ntr una ca nu o place si nu a sps la nimeni ca de fapt chiar o place. si peste cateva saptamana a inceput sa o necajeasca sa isi bata joc de ea ii dadea cu palma la fund. si au inceput si ceilalti baieti la fel.crying dar i n tr un final a recunoscut ca o place dupa ce a aparat o de unu pe care nu o lasa in pace. si dupa soarta lor a fost sa fie impreunacrying... am fost eu proasta ca nu m am bagat eu atunci.

| bonbonik a răspuns:

Am aflat azi si se pare ca sunt din n ou impreuna. crying dar eu vreau sa fiu cu el.