Întrebare recomandată | kromi a întrebat:

problema mea este gelozia. Ma poate ajuta cineva? Cred ca sunt bolnava de gelozie. Sunt geloasa pe orice lucru care este in preajma iubitului meu si ma tem ca acest lucru sa nu ne distruga relatia. Vreau un tratament.un calamant..simt ca o iau razna si nu mai suport. El este un tip cuminte,nu genului care este in club in fiecare week-end sau la suc cu prietenii/prietenele dar totusi sunt geloasa chiar si pe familia lui. E o boala, dar ce sa fac? Va rog.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Gandeste-te cum ar fi daca nu ar fi el.Sau nu ai fi cu el.Asta daca il iubesti foarte mult.Aminteste-ti acest lucru de fiecare data cand simti ca gelozia iti iese la suprafata.

10 răspunsuri:
| Gabryel98 a răspuns:

Gelozia=dragoste...

| GrecuCristi a răspuns:

Nu e o boala, nu ai incredere in el!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Uita-te ca si cum ai fi in afara relatiei si daca ti se pare normal e de rau, daca nu corijeaza-te caci nu rezolvi nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saracu baiat, din ce spui mai sus nici nu iti da motiv sa crezi ca ar putea iesi cu alta (din ce zi zis c nu iese cu prietenii in cluburi )si tot esti geloasa. Ai probleme mari, acum ce ai vrea sa fie legat de tine, de ce nu va puneti un lant de picior ca sa fie mereu langa tine? Vezi ca si gelozia e buna dar cu o masura, intro relatie trebuie sa ii dai partenerului si putin spatiul pentru el ca de nu neam insura toti de la 18 ani si am sta ca prostii in casa.Asa ca vezi sa nul pierzi pe barba ta, ca nu prea mai gasesti deastia cuminti. Din curiozitate cati ani ai?

| TreiSurori a răspuns:

Hei,si eu sunt la fel de geloasa si chiar in azi ne am certat pe tema asta dar am rezolvat.
Faptul ca esti geloasa nu inseamna ca esti bolnava sau nebuna ci ca trebuie sa inveti sa te controlezi putin cate putin.
Vad ca nu iti da motive sa fii geloasa asa ca nu mai fii.Iti e frica sa nu il pierzi si din teama de a nu il pierde sigur o sa il pierzi.

Cel mai bine e sa vorbesti cu el sincer si deschis despre ce simti si asculta-l ce are de zis si in timp controleaza-te, nu toti baietii sunt la fel.

| Raiiiisa a răspuns:

Gelozia este o boala,pe care numai tu o poti trata. Daca esti geloasa si pe familia lui asta e chiar grav, iar daca spui ca prietenul tau este unul cuminte care nu colinda cluburile si asa mai departe nu inteleg ce motiv de gelozie ai putea avea... Daca ar fi unul din acela care sa iasa in oras cu prietenii si cate si cate, atunci ce ai face? Daca va vedea ca il sufoci cu gelozia ta s-ar putea sa puna punct relatiei, pentru ca nimanui nu i-ar placea sa traiasca asa, nici macar tie:*

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,da gelozia este o boala grea,dar de ce esti tu geloasa daca spui ca este un baiat cuminte? mai lasa si tu de la tine si nu mai lua tot in seamana, inceraca sa faci anumite activitati sa nu mai stai tot timpul cu gandul la iubitul tau! si calmant nu stiu ce sa zic, foloseste si tu distonocalm, iar daca nu merge, du-te la pshilog

| Generalul a răspuns:

Crede-ma ca nici unui baiat nu ii place gelozia dusa la extrem. Pana la urma e o vorba "de ce ti-e frica nu scapi". Stiu pe cineva casatorit care era mereu verificat de nevasta prin telefoane, mesaje etc si pana la urma a ajuns sa o insele cu orice taranca. Nu are rost sa te porti asa cu prietenul tau daca e baiat cuminte, pana la urma il vei impinge sa faca chiar chestiile de care te temi.

| jagaaaa a răspuns:

Problema sta in felul urmatoor :
1. esti foarte ciudata
2. gelozia ta sa transformat in prostie
3. Calmeaza-te si totul o sa fie bine
Ps-Nu ma deranjeaza daca ma injuri dupa ce vei vedea asta, Dar asa te vad eu pe tine.
Mult norooc laughing

| kromi explică:

Va multumesc din suflet. Pana acum lucrurile s-au mai rezolvat in proportie de 80%. Raman datoare! Apropo, am 20 de ani. O seara buna