Sfatul meu : pastreaza-l pe cel pe care-l iubesti, nu pe cel pe care il placi.Mai ales daca prietenul tau nu ti-a gresit cu nimic si n-ai motive sa-l lasi.Gandeste-te cum ar fi sa te desparti de el si apoi sa fii cu tipul asta si sa realizezi ca nu va potriviti ca iubiti, ci doar ca amici.Ar fi groaznic sa faci o greseala.Mai bine stai in bancuta ta, nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard spune o vorba veche dar foarte adevarata!
A,da am citit ca aveti 5 luni de relatie.Draga mea,cu timpul relatia voastra va deveni si mai puternica,acum sunteti la inceput si e normal sa ai tot felul de ispite,adevarata incercare consta in a le depasi. Daca faci asa cu fiecare baiat care iti iese in cale,eu zic sa-l lasi pe prietenul tau,dar daca tii la relatia voastra,gandeste-te bine ca daca vrei sa mearga trebuie sa faci niste sacrificii. Poate un amic e mai frumos sau e mai bogat,sau cine stie poate arata mai bine, dar poate nu va potriviti, sau poate are parti negative de care nu stii.analizeaza situatia!
Buna...era sa pic si eu in capcana asta. Dar am stat bine si m-am gandit, am cantarit lucrurile. Am zis: de ce sa renunt la o relatie de un an pentru o simpatie pentru ca asta era fata de respectivul...si poate mila pentru ca nu isi putea gasi sufletul pereche desi e un baiat bun. In cele din urma am ramas la actualul, poate am facut alegerea buna, poate nu, dar de un lucru sunt sigura.sa o iau de la capat cu altcineva nu as putea, mi-ar fi foarte greu sa incep alta relatie. Trebuie sa te gandesti bine :*.
Inseamna ca nici unul nici celalat nu inseamna barbatul vietii tale experimenteaza si o sa stii cand e sa fie saptamana oarba.cand iubesti nu mai ai nevoie de confirmari si nu mai vezi pe altcineva in fata ochilor
Nu pot sa te sfatuiesc ...eu pot decat sa iti zic ce as face eu si eu nu as renunta la actualul daca totul merge bine, atunci nah daca tot nu ai ce sa ii reprosezi daca nu ti-a gresit cu nimic de ce sa renunti? toate sunt bune si frumoase cu amicul ala dar nu poti sti cum se schimba in cazul in care ati fi impreuna poate intr-o relatie e cu totul alta persoana decat cea pe care o stiai ca amic, chiar nu vad rostul in a schimba ceva bun cu altceva care doar pare bun nu ai 100% convingerea ca asa si e
Cred ca ar trebui sa te lasi de mess`uit cu celalalt pana nu afla prietenul tau. Este normal sa te simti atrasa de alti baieti.Dar e o simpla atractie si atat. Si nu stii ce ii poate capul celui cu care vb pe mess. Mai bine da`i ignore si gata. daca si el era asa innebunit dupa tine iti zicea, stai chill, nu ii era teama k ai prieten. Cand unui baiat ii place cu adv de tine nu tine cont k ai prieten sau nu. Ai grija ce faci si tine minte. Cine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunu!
Acum depinde ce iti cere inima, nu te obliga nimeni sa il parasesti sau sa ramai cu el!
Si pun pariu : daca prietenul tau actual se vede cu cineva sau se uita dupa cineva cand esti cu el, mori de invidie si esti geloasa...
E o chestie care cred ca fiecaruia i se intampla.Atunci cand vrei sa ai grija de cineva si sa-l iubesti, esti atrasa de altii.Toata lumea e asa. Daca tu consideri ca ala de pe mess e mai bun decat prietenul tau,atunci i-al pe el,daca nu fa exact invers.
De ce nu alegi pe cel care-i cel mai bun pentru tine. Poate tipu de pe mess e doar un prieten care ti-e mereu aproape si tine la tine, sau te vrea.
Peste ceva timp o sa-i urasti pe amandoi, important e ceea ce faci acum.De ce nu ramai doar prietena cu tipu de pe mess si cu iubitul la fel cum esti acum.Nu vad o problema asa mare,pana la urma trebuie sa ne traim viata,fie online, fie cu prieteni, fie sa nu iubim pe nimeni.
Daca nu poti alege dintre doua persoane, intreaba, te singur:
cui i.ai spune "o sa, mi lipsesti" si cui "te implor, nu pleca"