Daca iti place de el incearca sa il cuceresti mai ales daca el spune ca are o obsesie pentru tine! Insa ATENTIE! incearca sa vezi daca sentimentele lui pentru tine sunt catusi de cat adevarate sau doar o dorinta de te avea asa pentru palmaresul lui, mai ales ca el umbla cu multe fete! Daca sentimentul fata de tine e adevarat atunci poti fii cu el dar daca nu, nu are rost! si prietenia de 6 ani pentru in baiat sincer, desi sunt baiat, nu merita! Dar important este sa vezi ce simte cu adevarat el pentru tine ceva frumos sau inca o fata la palmares! succes
Tu vorbeste cu prietena ta, ea a fost cu el, nu este acum, asa ca nu vad ce ar avea impotriva. DAR, spre binele tau, baiatul asta este un no-no, te va folosi doar si te va lasa, vrei tu asa ceva?
Ma rog, poate nu esti nici tu pentru relatiile lungi, treaba ta.
Dar dk zice ca are o obesie pentru tine nu cred ca trebuie sa mai faci u ceva...
Am si eu o intrebare.:d imi place de un baiat de la mine din clasa.si o prietena l-a intrebat daca ii place de mine si a zis ca da. apoi a intrat dupa o saptamana. pe mess si a intrebat-o pe prietena mea daca m-as combina cu el.sincer nu stiu ce sa fac. adica el nu a mai zis nimic...
Da faza e ca i place sa fie inconjurat de fete, si nu pune suflet la nimic, fa si la fel o perioada si vezi cum reactioneaza o sa fi surprinsa