anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU ^^ problema mea este urmatoarea : sunt atrasa / indragostita de 2 baieti, X si Y ( ei fiind colegi) Cu X sunt impreuna de aproape o saptamana. Pe ei i-am cunoscut cam deodata adica cu X am inceput sa vorbesc inainte cam cu o saptamana sau doua( tin sa mentionez ca si y ma place) problema este ca nu stiu cum sa aleg cu, care sa fiu pentru ca fiecare au plusuri cat si minusuri :

X vorbeste foarte dragut cu mine, adica romantisme de astea, totusi mie nu prea imi plac chestiile de genu in general.

Cu Y am foaarte multe lucruri in comun, in special muzica, si pentru mine muzica ascultata de un baiat conteaza foarte mult ( eu si x nu prea avem chestii in comun )

M-ati ajuta foarte mult daca m-ati sfatui pe cine sa aleg, mersi :3 funda.

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pana te vei hotara, programeaza-i alternativ pe fiecare, in zile diferite. In aceste conditii, sa nu fii surprinsa daca va aparea si un Z.

| grab a răspuns:

Funda nu ai dat... de ales barem ai ales corect? happy

| sayWhaaat a răspuns:

Pai din cate vad e clar ca il placi mai mult pe Y, orice ti-am spune noi tu tot pe ala il alegi.
Oricum, orice decizie ai lua, ia-o mai repede, nu-ti bate joc de ei.

| Shavoo a răspuns:

Acum daca te-ai bagat pe x e pe dos daca te bagi pe y. Acum depinde de tine ce iti doresti. Poate sunt open mind si stai cu amandoi. cine stie. Se poarta happy

| Metaxa24 a răspuns:

Ai rabdare ca va aparea un z

| alexandrabucur30000 a răspuns:

Eu zic sa fi cu Y pentru ca:
1. daca tu cu X va iubeati cu adevarat nu te-ai fi indragostit de Y
2.cu Y ai mai multe in comun.

| XeVoNx a răspuns:

Cauta un Z

| Ofiintă a răspuns (pentru XeVoNx):

laughing maxim

| Ofiintă a răspuns (pentru XeVoNx):

Este decizia ta, dar nu ai cum sa-ti placa de doi baieti in acelasi timp, asta demonstreaza faptul ca nici tu nu stii, ce vrei cu adevarat!
Este un lucru specific varstei!