Cum au zis si ceilanti eu zic sa incerci. daca nu merge asta ie dar macar sunteti impacati ca ati incercat.dar cunoscunduva pe amandoi eu zic sa incercati...pentruca eu am vorbit mult cu el si decate ori el a avut posibilitatea sa se combine cu altcineva pentru ca stiu ca multe fete iau cerut sa fie cu ele dar el finca te iubeste a zis nu la celelante fete si orkum nu te preokupa ca o sa te ajut eu si o sal tin sub supraveghere o sa fiu alaturi de tine la bine si la greu deci iti zic chiar merita sa incercati pentru ca va iubiti foarte mult mai ales iel pe tine:*:*:*
Pai daca chiar il iubesti si el te iubeste la fel de mult ati putea incerca macar si vedeti daca merge sau nu. in caz ca nu merge va despartiti si tine`ti legatura.
Hei,nici nu ai idee cat de minunata e o relatie la distanta.Care e problema?"distanta" in niciun caz.Am avut si eu o relatie la distanta,dar s-a terminat ca m-am luat dupa lumea rea, ba ca nu o sa tina, ba ca nu am de unde sa stiu ce face el acolo.Si crede-ma ca am pierdut enorm.Dar cat a tinut relatia a fost super super super.Asa ca iubeste si risca!
Relatiile la distanta sunt foarte complicate.In primul rand trebuie sa ai foarte mare incredere intr-o persoana ca sa poti mentine o relatie la distanta.Iar apoi iubirea dintre voi trebuie sa fie destul de puternica pentru a trece obstacolele ce vor aparea pe parcurs. Daca il iubesti si te iubeste eu zic ca merita sa incerc.Mult succes :*