Pai mai intai asigurate daca esti insarcinata sau nu, si apoi daca esti... nu stiu fa avort
Da,hai sa radem de problemele oamenilor..mai mult ca sigur asta ajuta si da dovada de omenie.
Cine a spus ca trebuie sa raspunzi la intrebarile oamenilor? Sirul asta de raspunsuri si intrebari nu se va termina oricum la un consens, asa ca nu prea are rost sa ne mai dam silinta. Have a nice day.
Mai intai fi sigura ca esti insarcinata ca alt fel sa-r putea sa itii faci tie rau.Cred ca parintilor nu leai pomenit de asta.Fa si tu un test de sarcina ceva.
Buna, atata timp cat nu a existat penetrarea si tu esti virgina, problema unei sarcini nedorite se exclude. Nu te mai stresa ca nu are rost. Iti faci rau fara motiv.
"I wasn't born with enough middle fingers."-Marilyn Manson.
Daca ai facut ieri inca mai ai timp sa iei pastila de a doua zi.(desi eu cred ca nu e nevoie sa o iei) Dar dupa cum a mai spus cineva inaintea mea...trebuie sa dai mai multe detalii. De ce crezi cu asa tarie ca ai ramas insarcinata? In ce a constat petting-ul respectiv?
Nu a fost penetrare, asa cum se subintelege.Inainte de a ejacula m-a atins in zona..respectiva. Ma gandeam ca ar exista sanse considerabile datorita lichidului preejaculator.
Fara penetrare nu ai cum sa ramai insarcinata! Daca ai respectat si regulile de igiena, cu atat mai putin sa se intample! Nu incerca prostii pana nu esti sigura!
Stai linistita ca nu ai ramas insarcinata daca nu ai fost penetrata...nu se ramane asa usor insarcinata
Am uitat sa mentionez ca eram si in ultima zi de menstruatie deci..cam care ar fi sansele sa fiu insarcinata?
Buna... nu ai cum sa ramai insarcinata daca uh ai spus ca " de asemenea esti virgina" deci doar daca nu esti virgina poate ai sanse de 20 % in ultimna zi de menstruatie.dar nici atat ..mai putin
In cel mai rau caz, in 4 luni ma duc pe calea dreptilor si la clinica tot nu ajung.
Nerational raspunsul tau! In viata trebuie sa faci totul sa traiesti, asa pana la calea dreptilor gandeste-te la protectie! Acum ai scapat poate 90%, data viitoare nu se stie!
George0197 întreabă: