Mai bine incerci sa scapi de sentimentele tale pentru X, gandeste-te ca daca renunti la prietenul tau si incerci sa pui mana pe X ii poti pierde pe amandoi. Daca zici ca ti la prietenul tau cu adevarat renunta la X chiar daca ai sentimente mai puternice pentru el, s-ar putea apoi sa regreti.Bafta, pace!
Daca mai pui x, y sau z atunci nu intelegem nimic e destul cu A si B. Fa ce iti spune sufletul tau ca vrea ceva pur de la viata asta daca o mai fi.
Uite eu zis sa gandesti asa. daca tu pentru x simti doar o iubire ca unui frate...
gandeste-te cat de mult ti la y sau tine la tine si daca are rost sa va despartiti! Daca ti la el si tine la tine nu are rost sa va desparitit.si cu x eu spun sa ai o discutie lunga si sa clarificati.Eu am trecut prin situatia asta am inceput sa tin la un coleg mai mult decat la prietenul meu.dar am vorbit cu colegul si am clarificat tot si am spus ca o sa pastram totul mai incolo.Ai grija
Fa ce-ti spune inima!
Si ar trebui sa alegi mai repede pentru ca tu practic il "inseli" pe Y daca te gandesti, vorbesti, te vezi cu X si nu merita sa-ti bati joc de el pentru ca tu ai spus ca vrei o relatie de lunga durata cu Y.
Daca il iubesti cu adevarat pe Y ramai cu el!
Daca nu ar trebui sa pui capat relatiei.