| Maia1111111111 a întrebat:

Puteti sami dati niste sfaturi?! Va rog mult! Am o relatie de cam 4-5 luni si eu cu iubitul meu am hotarit ca vara sa avem primul sarut, m-am pregatit pentru acest sarut cam 2-3 saptamini,dar nu am facuto pt ca imi era rusine (noi nu locuim in acelasi oras,am multe rude in orasul in care locueste el si nu ne vedem prea mult,mai vorbim noi pe skype,dar e alt ceva fata in fata)neam mai intilnit prin oras si nu puteam sa fac acest pas! Dar am fost ambii pregatiti! As vrea sa fac din nou acest pas,iubitul meu este de acord! Va rog sami spuneti ce as putea fave inainte de sarut, in timpul sarutului si dupa sarut!

Răspuns Câştigător
| EaSports a răspuns:

Eu vreau ca voi sa fiti copii mici, fiindca celor mici nu le este rusine la sarut, la culcat impreuna si alte lucruri. Primul pas este complicat, compus dintr-un plan format din 100 de puncte(cum sa merg, ce sa vb, unde sa ma uit, cat sa ma uit, ce sa fac ca sa vada ca vreau sa-l sarut, sa-l tin de mana sau nu, trebuie sa fie noapte sau ziua, etc) aceste ganduri sunt negative, ele va vor face sa nu va sarutati, intr-un cuvant ele sunt,, lenea''. Daca vrei ca mai usor sa-l saruti, fara ca sa te gandesti cum s-o faci, atunci cand sunteti intr-un oras spune-i ceva rau si fa-l sa fie trist, dar neaparat convinge-l ca sa va intalniti. Si atunci cand el iti cere explicatie tu intreaba-l,, te-ai suparat?'', apoi continua,, eu am glumit dragule, vin-o sa te imbratisez'' si iata momentul culminant--atunci si saruta-l. Succes

8 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

Frate, e un rahat de sarut... Ce atata pregatire?
Nu trebuie sa faci nimic. Chestiile super planuite nu ies niciodată bine. Totusi, înainte de sarut, spala-te pe dinti, in timpul sarutului doar sa te bucuri de moment, iar dupa sa il mai saruti o data.

| Trixy65 a răspuns:

Chestia asta trebuie sa vina de la sine. Incearca sa fi tu. Fao cum crezi tu ca e bine.

| Maia1111111111 explică:

Voi incerca

| Nextone a răspuns:

Inchide ochii si da-i bice!

| Vanzatordeverdeata a răspuns:

Sa înveți să scrii corect gramatical. Asta ai putea face înainte de primul sărut. Cred ca nimeni nu vrea să sărute o proastă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare că te grăbeşti.

| Emilian65 a răspuns:

Va luati in brate si va sarutati pur si simplu. Cu asta ati rezolvat problema sarutului de care te temi de vreo 6 luni. Dupa acest sarut vine si altul si altul pana nu va mai dati drumul din brate.

| Maia1111111111 explică:

Voi ține cont!