Eu vreau ca voi sa fiti copii mici, fiindca celor mici nu le este rusine la sarut, la culcat impreuna si alte lucruri. Primul pas este complicat, compus dintr-un plan format din 100 de puncte(cum sa merg, ce sa vb, unde sa ma uit, cat sa ma uit, ce sa fac ca sa vada ca vreau sa-l sarut, sa-l tin de mana sau nu, trebuie sa fie noapte sau ziua, etc) aceste ganduri sunt negative, ele va vor face sa nu va sarutati, intr-un cuvant ele sunt,, lenea''. Daca vrei ca mai usor sa-l saruti, fara ca sa te gandesti cum s-o faci, atunci cand sunteti intr-un oras spune-i ceva rau si fa-l sa fie trist, dar neaparat convinge-l ca sa va intalniti. Si atunci cand el iti cere explicatie tu intreaba-l,, te-ai suparat?'', apoi continua,, eu am glumit dragule, vin-o sa te imbratisez'' si iata momentul culminant--atunci si saruta-l. Succes
Frate, e un rahat de sarut... Ce atata pregatire?
Nu trebuie sa faci nimic. Chestiile super planuite nu ies niciodată bine. Totusi, înainte de sarut, spala-te pe dinti, in timpul sarutului doar sa te bucuri de moment, iar dupa sa il mai saruti o data.
Chestia asta trebuie sa vina de la sine. Incearca sa fi tu. Fao cum crezi tu ca e bine.
Sa înveți să scrii corect gramatical. Asta ai putea face înainte de primul sărut. Cred ca nimeni nu vrea să sărute o proastă!
Va luati in brate si va sarutati pur si simplu. Cu asta ati rezolvat problema sarutului de care te temi de vreo 6 luni. Dupa acest sarut vine si altul si altul pana nu va mai dati drumul din brate.