| N0NameForY0u a întrebat:

Raspundeti urgent! Maine incepe scoala si eu vreau sa ma schimb radical intr-un fel.Cum pot deveni o tipa mai rea mai tare si mai cool? Am tot incercat si n-am reusit... Poate imi da-ti voi niste sfaturi. Dau funda!(scuzati categoria dar e cea mai folosita aproape)

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

Sa fii tu esti unica asa cum nu sunt altii, De exemplu cea ce definesti tu prin Rea si cool eu denumesc ''robotei'' adica toate la fel buze mari machiaj de nu te mai recunoaste si mersul dupa bani.mai gandeste-te nu e bine sa te schimbi tongue

4 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

E greu sa iti schimbi firea sa stii asa in termen scurt! Dar cu timpul, iti poti schimba optica, sa vezi lucrurile altfel, dar aici depinde si de felul tau de a fi, daca iti plac provocarile, iti place sa risti, sa fii apropiata de cei care au andrenalina! Tu esti cea care se cunoaste si stie ce greseli sa nu mai faca si sa isi schimbe comportamentul! Multa bafta!

| N0NameForY0u explică (pentru superdorex):

Mersi de raspuns, dar sa stii ca nu m-a ajutat foarte mult, eu as fi vrut un raspuns la aceasta intrebare.

| teodoram a răspuns:

Hai ma termina cu prostiile, fii tu si atat!

| PoeTuL05 a răspuns:

Raspunsu este dat in intrebare.Fii mai rea, fii mai "smechera" ca ceilalti.Fii cu un pas inaintea lor.