| intrebareadincer a întrebat:

Buna TPU! Recent am aflat ca o fetita de 11 ani pe care o cunosc ca "iubita" prietenului varului meu a facut sex, gen sex anal, sex oral, toate alea. Am auzit ca cica ar si fi ejaculat in gura ei. La prima vedere stiu ca acesta pare spam dar vorbesc serios, nu este. Se poate lasa aceasta activitate cu un dosar penal? Ce părere aveti?

4 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Dosar penal cui? Cati ani are varu-tu? 60 sau 12?

| intrebareadincer explică (pentru LoveSleep):

In primul rand nu e vorba de varmiu e vorba de un prieten de-al lui care are 11 ani. In al doilea rand nu prea ma pricep cu chestii din astea ca nu am facut facultatea de drept dar totusi mi se pare cam... Ciudat. Adica pursi simplu fac ce fac si nu ai cum sa ii opresti?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

In primul rand, poti sa-i trimiti la scoala, sa-i tii ocupati.

In al doilea rand, da-mi voie sa nu cred povestile astea. El face sex cu ce la 11 ani? A ejaculat ce?
Exact! Povesti!

| minrest a răspuns:

Dosar penal pustiului de 11 ani care a facut sex cu ea? Esti serios? Tu asa opresti oamenii sa faca sex, ii trimiti la inchisoare? Avand in vedere ca au aceiasi varsta, nu e vorba de un abuz, asa ca ar trebui pedepsiti amandoi. Crezi ca ar deveni persoane mai bune daca ar merge la scoala de corectie? Pe de alta parte, la 11 ani nu poti ejacula, iar tu spui ca ar fi ejaculat in gura ei. Te-ai gandit la asta?