anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU... recent am avut primul meu act sexual daca ii pot zice asa. dar nu stiu de ce, dar nu ma putut sa bag penisu in vagin. adica am reusit dar foarte greu. imi puteti spune dc?

Si cu ce marime a penisului poti dezvirgina o fata?
Cum imi pot masuara penisul?

16 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ok păi pune mâna pe o riglă sau ruletă și măsoară-l deasupra de la bază la vârf. Și bagă datele aici să vedem cu ce ne confruntăm laughing

| R3sPeCt a răspuns (pentru Azµre):

happy raspunsul asta chiar a fost bun! acum vezi ca scrie 60 cmlaughing)

| bursuc001 a răspuns (pentru Azµre):

Azµre, ai uitat de şubler rolling on the floor

Vai, copiii ăştia!

AndyNuStiuHelpMe :
Din moment ce ai REUŞIT să introduci penisul în vagin, înseamnă că ai dezvirginat-o!

NU mai contează ce dimensiuni are "instrumentul" tău!

Toate cele bune.

| Azµre a răspuns (pentru R3sPeCt):

Așteptăm, că oricum să te ții bine că va umfla cu 2-5 cm măsurătorile.

| Azµre a răspuns (pentru bursuc001):

E prea complicat. Pe urmă mă întreba ce e ăla și la urmă cum să îl citească... ca să măsoare circumferința îi recomand clasicul șiret îl dă după penis și apoi marchează unde se intâlnește. îl întinde și îl măsoară laughing

De multe ori, CRED că şi "clasicul şiret" este prea COMPLICAT pentru unii laughing

| Azµre a răspuns (pentru bursuc001):

Mă crezi că nu mi-am măsurat obiectul muncii până acum rolling on the floor mă pun pe gânduri copii ăștia

Stai liniştit, că eu am 42 de ani şi NU mi-am măsurat ( ÎNCĂ ) "instrumentul" rolling on the floor

Am avut alte "ocupaţii" mai importante în momentul unei erecţii laughing

| Fatamuntilor a răspuns (pentru bursuc001):

Mai baieti m-am amuzat copios de discutiile voastre.Ia uite ce ii intereseza pe tineretul nostru.
AndyNuStiuHelpMe, mama afla ca nu conteza marimea penisului (nu-i ca la pantofi) E important sa stii ce sa faci cu el.

| bursuc001 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

happy

Bună!

Asta-i generaţia din ziua de aziwinking

N-au altă "ocupaţie" decât să-şi MĂSOARE "instrumentul" rolling on the floor

Evident că, NU ştiu nici să-l măsoare corect, dar nici să-l folosească CORECT!

O după-amiază frumoasă.

| rastadude a răspuns (pentru Azµre):

laughing)))

| Cristiann25 a răspuns:

Pai si la chestia asta e exact ca la cheia de la masina. Daca n-o ai pe cea buna nu deschide usa.Ia trimite-o pe prietena ta la mine sa vedem daca eu am cheia potrivita si poate castig "masina"!

| Capriciu a răspuns:

Salut! Ai reusit sa introduci penisul in vagin foarte greu, caci probabil ea era virgina.Pa!

| неизвестныйй a răspuns:

Era virgină fata, e şi normal, e strâmtă.

| bernik a răspuns:

Logic ca nu a intrat asa usor..erai virgin ..crezi ca o bagi asa ca idiotu laughing) nu e o gaura laughing

| InsertName a răspuns (pentru bernik):

-.- nu, asa e. Vaginul unei fete nu e o gaura!