În PRIMUL rând, aşa cum ai spus şi tu, "ai pus mult suflet" în acea relaţie - MOTIV pentru care vrei să mai faci dragoste cu el!
Apoi, creşterea apetitului sexual DUPĂ începerea vieţii sexuale, e ceva NORMAL - de acolo DORINŢA de a mai face dragoste ( şi asta pentru că prima dată a fost foare bine )!
Apoi, chestia asta are un substrat psihologic/psihic : din cauză că te-ai simţit bine făcând dragoste cu el prima dată, ai o "frică" interioară ( nesesizată ) că dacă ai face dragoste cu un alt băiat, NU ai mai simţi aceeaşi plăcere!
De asemenea, această situaţie poate avea şi o altă motivare : CHIAR dacă nu ai o explicaţie "plauzibilă" şi consideri că NU mai ai "sentimente" faţă de acel băiat - CRED că în subconştientul tău, ÎNCĂ îl mai IUBEŞTI ( deseori primul act sexual este ÎNSOŢIT de o "dragoste", cauzează îndrăgostirea de persoana respectivă )! De aici şi DORINŢA de a face dragoste DOAR cu el!
Cam asta ar fi...
Mai bine n-o mai face cu nimeni pană când te căsătorești. Știi că bolile cu transmitere sexuală se pot transmite și dacă folosești prezervativ și ca unii sunt purtători sănătoși, transmit boli fără să aibă vreun simptom?
Intr-adevar,prima dragoste nu se uita niciodata dar cu timpul te vei obisnui cu situatia, toti trecem prin asta mai ales la varsta noastra care apar foarte multe schimbari atat fizice cat si psihice...incearca sa fi puternica si sa treci peste si nu are rost o relatie bazata doar pe sex, daca acel baiat te iubeste te va cauta ♥!
Daca e numai atat si el e de acord...Dar cred ca-l vei face sa sufere daca stie ca e pentru tine doar un mijloc de satisfacere a dorintei de sex. spune-i deschis, poate va accepta asemenea relatie.Dar recomandarea mea ar fi sa cunosti pe cineva fata de care sa simti si o atractie sufleteasca.Altfel va deveni pentru tine ceva patologic.
Credk in adancul sufletului tau tot mai ti la el.Gasesteti pe altcineva si fa-ti placerile.O sa-l uiti cu timpu ..fi sigura.Bafta in continuare! Sper ca te-am ajutat. fundita?
Asta ziceam mai sus, nu pot Nu ma lasa sufletul sa o fac cu altu.
Mai si eu st in aceeasi situatie ca tine dar nu la chesti cu relatia bazata numai pentru sex deoarece eu tin la el..cred ca findca a fost primul din viata ta te-a satisfacut si tie un pic teama sa faci cu alti. poate nu ai rezultatele la care te astepti..baiatul acesta stie ce iti place si de aia vrei sa faci sex doar cu el pentru ca te cunoaste si crezi ca alti nu ar sti ce iti plake..nustiu asta e parerea mea sper ca ti-am fost de ajutor
Poate ca ti-a placut atat de mult incat iti doresti si mai mult. Poate ca inca mai simti cv pentr el. Incearca sa-l uiti.O sa te indrgagostesti de altul si o sa ti se duca starea asta.