In general e bine sa nu fortezi nota, lasa ca totul sa vina de la sine, altfel nu va rezista
Daca il placi, pastreaza-l. Spune-i ca il astepti sa treaca peste fosta relatie si ca il vei ajuta sa uite. Scoate-l la plimbare. Cand va vedeti lipeste-te tandra de el. Pune-I palmele pe gat sub urechi si pe ceafa. Nu cred ca iti va rezista mult
Din ce ai descris mi se pare un baiat de treaba.Chiar daca esti timida, incearca sa ii explici asta si probabil va intelege.Totusi la aproape 16 ani poti sa ii oferi mai multe decat o fetiscana de 13 nu? Daca e baiat destept isi va da seama ca esti de un nivel mai inalt.Sa il mai bagi tu in seama uneori(nici prea mult sa nu si-o ia in cap) si sa ii spui ca tu chiar tii la el(nu cred ca ar refuza o fata pe care o place) Oricum, bafta cu el, sper sa va intelegeti bine
Ar trebui sa ii recunosti ca il iubesti! Sa fii sincera sa fii tu insuti! Minciuna nu este buna si depinde de ce ii vei spune vei vedea ce reactie va avea el ce-ti va spune. Nu fi timida! In viata vei avea mai multe greutati asta este ceva minor. Fii tare si arata-i ca esti puternica nu o slabuta. P.S.( Baietii sunt mai atrasi cand te vad puternica dai dovada ca stii ce vrei )
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: