anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Referitor la intrebarea cu acel baiat.Suntem impreuna de 4 zile si el inca nu este deschis cu mine,doar pe mess,cand ne vedem la scoala nu prea ma baga in seama si asta ma deranjeaza cumplit.I-am spus sa-si schimbe comportamentul si inca nu a facut nimic,si cred ca nu ma iubeste de nu vrea sa se schimbe.Voi ce credeti?De cand sunt cu el ma simt legata de el si ma gandesc numai la persoana lui si la cuvintele care mi le-a spus in ziua in care ne-am combinat!Ce sa fac acum?Ce sa-i mai spun?Un sfat urgent va rog!sad

Răspuns Câştigător
| diib3 a răspuns:

Nu este că nu te iubeşte, doar că este greu să te schimbi iar pentru băieţi e şi mai greu pentru că la majoritatea este întipărită gena de rebel şi probabil că nu vrea să facă relaţia publică în aşa fel ca lumea să bârfească. Trebuie să îl prinzi singur şi să clarifici lucrurile! Ameninţă-l că vă despărţiţi dacă nu încearcă măcar să îşi regleze comportamenul şi dacă ceva nu merge cu asta(adică este de acord), adoptă personaliatea
de câine plouat.

2 răspunsuri:
| delia1999 a răspuns:

Vorbeste cu el despre cea ce simti pentru el si intreaba-l daca te mai iubeste.asa sunt baietii,timizi,mai ales la scoala, asa patesc si eu.un sfat:nu vb cu el pe mess despre cea ce simti, ar fi bine sa vorbiti intre patru ochi

FUNDA:d

| BiancaSiAtat a răspuns:

Spune-i si tu k daca nu se comporta normal[k intr-o relatie] te desparti de el sau pune-l sati jure k te iubeste.winking