Cred ca esti imatura.Atata tot.Si el al fel.Sunteti copii numai de la faza cu batul. Ce copii se bat cu betele? Aia din 1-6
Daca vrei alt raspuns..Sa-ti ia apararea poate oricine. Mie imi luau apararea toti baietii din clasa cand m-am mutat la scoala noua si niciunu nu ma suporta. E o joaca, nu te iubeste, s-a combinat cu tine ca sa nu stea singur.Nu-s rautacioasa, zic doar adevarul. Asa-s baietii in ziua de azi. Daca nu iti da atentie e normal ca n-are nicio treaba cu tine.Si ca ati vorbit la izolare, ca v-ati jucat..Nu avea ce face.
Foarte corect.
Nu trebuie sa pui botu` la tot ce zice un baiat in ziua de azi.Foarte putini mai sunt seriosi.Trebuie sa fie foarte trecuti prin viata ca sa nu fie mincinosi.Baietii in general, marea majoritate, se maturizeaza mai greu, sunt gagicari si habar nu au ce-i aia iubire adevarata pana la varsta de 18-19 ani.Nici atunci.Multi din ei inca copilaresc. Daca ar fi asa, inseamna ca Delia din Iubiri Secrete ar trebui sa-i creada pe toti obsedatii care spun ca o iubesc.Is doar niste obsedati.Si ala care zici tu, doar se foloseste, bravo, ai nimerit.Atata timp cat nu-ti da atentie, e normal ca chiar e paralel cu relatia dintre voi.
Sarut? Eu nu, dar multe persoane pe care le cunosc joaca adevar sau provocare si se saruta pentru ca au fost provocati.Deci daca te saruta si iti spune ca te iubeste, asta nu inseamna ca o face.De dat din gura e usor, de simtit e mai greu.
Daca ai fi destul de matura, ti-ai da seama.
Eu as crede ca e gelos...Stai mai mult cu el si spune-i ce ai pe inima. Inreaba-l daca mai simte ceva pentru tine
beausingurlamasamea întreabă: