| theone100 a întrebat:

revin cu aceeasi problema...am o fata in clasa si e printre cele mai frumoase si e cam logic sa ma simt atras de ea...eu nu-s cine stie ce fat-frumos(cel putin nu ma cosider asa) si nu stiu ce sa fachappy e genul de fata inabordabila(cateodata), la inceputu' anului imi facea inimioare pe caiet, imi zambea frumos etc acum ma enerveaza(ma stropeste cu apa, imi mazgaleste caietu, se baga in seama aiurea cand vorbesc cu cineva, ma intreaba daca s-a machiat bine si chiar nu mai stiu ce sa cred.
Funda pentru cel mai bun rasp!

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pai,ai disperat-o.Inimioare pe caiet ti-a facut? Ti-a facut! Tu trebuia sa-i spui c-o simpatizezi.Nu i-ai spus.Acum,te chinuie,poate asa o bagi in seama! Incearca-ti norocul.Cel putin, daca te refuza, iti gasesti linistea.Cu toate ca nu prea cred sa refuze.Mult noroc!

| vlaaddd a răspuns:

Din ce ne-ai spus tu, gesturile ei pot fi "citite" astfel: ori te place si incearca sa iti atraga atentia, ori este o fire mai copilareasca.

| Allex7 a răspuns:

Inimioare pe caiet laughing) pai suntem in 2011 doar pe vremea lu mamaia se facea asa acum suntem modernizati
Fii tu mai matur si zii in fata,, auzi eu te iubesc tu ma iubesti?,, daca zice da sari pe ea daca zice nu cauti alta "laughing

| AdinaCrissa a răspuns:

Buna! E EVIDENT ca te place. Nu degeaba se baga in seama. (Hai sa iti spun un secret, asa faceam si eu cand eram mica: ma bagam aiurea in seama, faceam lucruri prostesti, si nu imi dadeam seama cat de penibila eram)Acum am multi care se tin dupa mine si fiindca am prieten si nici nu imi place de ei, nu ii bag in seama deloc. Deci ea din moment ce face aceste lucruri...te place.
Succes:*:*

| AdinaCrissa a răspuns:

Nu dai fundita pe care ai promis-o la nimeni?batting eyelashes

| paynehunter a răspuns:

Cati ani ai? esti in clasa a 3-a nu?laughing)

| filipm2001 a răspuns:

Fata cauta atentie. Da semnale peste tot si unde vede ca iese pestele cu capul din apa, bang cu bata in cap. Dar sunt convins ca o plac o gramada de baieti si niciunul nu a stat putin singur de vorba cu ea, la o discutie normala si sincera, sau sa nu mai spun de un invitat la film. Toti o trateaza ca pe o zeitate de care nu te poti apropia. Cat despre tine, poti sa fii si cel mai frumos om de pe pamant. daca te consideri urat, asa te vor percepe si altii, iti scade respectul si increderea de sine si ramai cu visele.
Eu zic sa o iei cu tupeu si sa o inviti la o plimbare, un suc ceva. Daca ti-e frica s-o inviti undeva dar totusi vrei sa te apropii de ea, incearca mai bine s-o ignori in general si ii acorzi cate un strop de atentie din cand in cand. Indecizia si inconstanta ta o va intriga si o va face curioasa.
Succeswinking

| Arsenic a răspuns:

S-ar putea sa te placa. Ca doar stii cum e unele fete in loc sa isi prezinte afectiunea fata de tine te tachineaza... si acesta e un fel de afectiune dar e in joaca. Eu zic sa iti incerci norocul poate iese ceva mai stii?

| PustoaickaAna a răspuns:

Pai.o iubesti sau te enerveaza? unele fete enerveaza baieti pentru a se baga in seama daca tu nu ai baga-o.asa arata ea ca te place.(sper ca am explicat bine) big grin

| sugarsweet0111 a răspuns:

Da se poate sa te placa, ma gandesc daca ai ignora-o si tu putin poate vei vedea niste schimbari.

| theone100 explică:

@paynehunter,daca nu poti sa ajuti macar inchideti gura, sincer n-am nevoie de parerea ta

| Sesci a răspuns:

Eu una cred ca te placee. Unele fete nu stiu prea bine cum sa-si exprime sentimentele, si folosescc anumite metode sa te bage in seama. In legatura cu chestia ca se baga in vorba,. poate vrea sa stai numai c eaa. daca zici ca e dragutzaa poate si tuu estii