| bogdan8907 a întrebat:

revin cu o intrebare pentru voi sper sa ma ajutati cat mai rapid! samptama viitoare eu impreuna cu prietena mea facem un an de cand suntem impreuna, nu stiu ce sa ii cumpar, de ziua ei i-am luat o pereche de cercei, de craciun un ursu; let urias si inca o pereche de cercei, de ziua indragostitilor i-am luat o cutie de toffifi biascuitiii preferati si un sarut ffffff lung.va rog ajutati-ma, eu m-am gandit la o micuta bijuterie din meli-melo un buchet de trandafiri rosii si multe poze cu noi doi impreuna+ o zi impreuna numai noi 2. ce ziceti? dau funda lla cel mai bun

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Amice depinde de cati ani are fata, asta si casa-ti aprecieze gestul. In primul rand recomand sa i faci un cado o inimioara de argint, o cina romantica in doi, la luminare.Muzica rock progressive, recomand metallica nothing else matter. dupa cina romantica recomand un film romantic. Twilight al 7-lea cer, sau poate sti tu alt ceva. Apoi. totul vine de la sine. Succes sa va simtiti ca in al 7 lea cerhappy

Răspuns utilizator avertizat
| beea29 a răspuns:

Pai va puteti duce intr-un loc unde sa fiti singuri sa-i dai un buchet de flori si un lantisor si o pereche de cercei a florile sa fie trandafiri rosiii!